Vaddal ütközött egy Opel

Kanizsa Újság
-
  20.01.13 14:00 Baleset-bűnügy

Keszthely külterületénél a 75-ös számú főúton, Keszthely irányából Alsópáhok felé egy Opel típusú gépjármű vaddal ütközött össze, melynek következtében az állat elpusztult. A balesetben nem sérült meg senki, az autóban anyagi kár keletkezett.

6 kapcsolódó hír

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az 55-ös főúton

Promenad
-
  20.01.13 15:31 Baleset-bűnügy

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó Csongrád megyében, az 55-ös főút Mórahalmot elkerülő szakaszánál lévő körforgalomnál - számolt be a Délmagyarország.

Gurul az autóbuszkerék, ki tudja, hol áll meg…

Szabad Magyar Szó
-
  20.01.13 19:31 Határtalan

A Prokuplje irányából Niš felé közlekedő autóbusznak, amely a Niš–Prokupljefőútvonalon haladt, hétfő reggel menet közben kiestek a kerekei, és szanaszét szétgurultak az úton, írja a niskevesti.rs. A tájékoztatási eszköz értesülései szerint, ez a nem mindennapi incidens során szerencsére senki nem sérült meg, és anyagi kár sem keletkezett.…

Árokba zuhant egy autó Székelykeresztúron

Székelyhon
-
  20.01.13 12:15 Határtalan

Vízelvezető árokba zuhant egy autó vasárnap késő este a székelykeresztúri Budai Nagy Antal utcában. Csak anyagi kár keletkezett, a járműben senki sem sérült meg.Vasárnap kevéssel 23 óra után riasztották a székelykeresztúri Villám-Fulger Önkéntes Tűzoltó Egyesületet, hogy egy autó árokba zuhanva a tetejére fordult a Budai Nagy Antal utcában …

Újabb baleset a ködben

Hiros
-
  20.01.13 13:45 Baleset-bűnügy

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a sűrű ködben az 55-ös főúton. Súlyosabb sérülés nem történt. 

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az 55-ös főúton

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó hétfő késő délelőtt Csongrád megyében, az 55-ös főút Mórahalmot elkerülő szakaszán. A balesethez a mórahalmi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Szalagkorlátnak csapódott egy autó Mórahalom közelében

SzegedMa
-
  20.01.13 11:06 Baleset-bűnügy

Az 55-os főút elkerülő szakaszán.