A tehetős családokat támogatja a kormány legújabb adókedvezménye

444
-
  20.01.13 06:46 Belföld

Orbán Viktor jelentette be, hogy a négygyermekes anyák szja-mentességét kiterjesztenék a háromgyerekesekre is. Ezt kiskeresetűek érvényesíteni se tudják, érezhető hatása meg csak azoknál lesz, akik eleve tehetősebbek az átlagnál.

3 kapcsolódó hír

A gazdagok ajándéka lesz a háromgyerekes anyák szja-mentessége

Portfolio
-
  20.01.13 06:00 Gazdaság

Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy a kormány tervei szerint a négygyermekes anyák személyijövedelemadó-mentességét kiterjesztik a háromgyerekesekre is. Ez élethelyzettől függően rendkívül eltérően érintheti a családokat, de a számításainkból egyértelműen látszik, hogy a gazdagabb családoknak jelent igazi előrelépést.

Itt a matek: a tehetősebb családok húznának nagyot a 3 gyerekes szja-mentességgel

Pénzcentrum
-
  20.01.13 10:01 Belföld

Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy a kormány tervei szerint a négygyermekes anyák személyijövedelemadó-mentességét kiterjesztik a háromgyerekesekre is. Ez élethelyzettől függően rendkívül eltérően érintheti a családokat...

Van egy "kis" gond az Orbán-kormány legújabb adókedvezményével

Zsúrpubi
-
  20.01.13 07:46 Vélemény

Az egybiteseknek tökéletesen megfelel majd az újabb családtámogatásként eladott, hangzatos látszatintézkedés, amivel ugyan tele lehet tolni a propagandacsatornákat, mindössze annyi vele a baj, hogy a tehetős családokat támogatja.