A börtönből hívott fel embereket, és egy nyereményjátékra hivatkozva rengeteg pénzt csalt ki tőlük

ATV
-
  20.01.13 09:32 Baleset-bűnügy

Egy börtönben ülő férfi egy távközlési cég munkatársának adva ki magát azzal hívogatott fel embereket, hogy kisorsolták őket egy nyereményjátékon, de a nyeremény kiutalásának fejében az embereknek először pénzt kell küldeniük egy bankszámlaszámra, vagy kártyás telefonokat kell feltölteniük.

9 kapcsolódó hír

Nyolc év börtön várhat a fideszes politikusra

Napi
-
  20.01.14 08:51 Baleset-bűnügy

Megkezdődik Simonka György fideszes országgyűlési képviselő és 32 társának bírósági tárgyalása. A vádirat szerint 8 évre elzárnák Simonkát költségvetési csalás bűne miatt, amit a politikus tagad.

Letartóztatnák a golfütős családot

Sonline
-
  20.01.12 18:46 Baleset-bűnügy

Indítványozta annak az öttagú családnak a letartóztatását a Kaposvári Járási Ügyészség, akik szerdán az élet kioltására alkalmas ütlegekkel támadtak biztonsági őrökre a kaposvári plázánál.

Önként adta át a több kilónyi zárjegy nélküli dohányt, próbaidőre bocsájthatják

Haon
-
  20.01.14 08:14 Baleset-bűnügy

A Debreceni Járási Ügyészség orgazdaság vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki adózás alól elvont vágott dohányt vásárolt magának.

Kedden kezdődik Simonka György pere

Tavaly augusztusban emeltek vádat Simonka György országgyűlési képviselő és harminckét társa ellen bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt. A per holnap kezdődik. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzmosás elleni információs irodájának…

Börtönből csapott be tizenhárom embert, több mint 2 millió forintot kaszált

Privát Kopó
-
  20.01.13 09:45 Baleset-bűnügy

A börtönbüntetését töltő férfi - egy távközlési cég munkatársának adva ki magát - azzal hívogatott fel embereket, hogy kisorsolták őket egy nyereményjátékon, de a nyeremény kiutalásának fejében az embereknek először pénzt kell küldeniük egy bankszámlaszámra, vagy kártyás telefonokat kell feltölteniük.

Letartóztatták a volt élettársával önbíráskodó kunszentmiklósi férfit

Hiros
-
  20.01.13 08:54 Baleset-bűnügy

Kunszentmiklósi Járási Ügyészség önbíráskodás bűntette és más bűncselekmények miatt indítványozta egy 31 éves kunszentmiklósi férfi letartóztatását, aki 2020. január 7-én a volt élettársát öléssel fenyegette, bántalmazta és önbíráskodva 40.000 forint készpénzt szerzett tőle.

2 millió forintot csalt ki telefonhívásokkal a börtönből egy vasi férfi

Ugytudjuk
-
  20.01.13 08:35 Baleset-bűnügy

Azt mondta az áldozatoknak, hogy kisorsolták őket egy nyereményjátékban.

Szörnyeteg: brutálisan összeverte volt élettársát egy agresszív férfi, a 3 hónapos gyerek sem érdekelte

Blikk
-
  20.01.13 16:44 Baleset-bűnügy

Letartóztatták azt a 31 éves kunszentmiklósi férfit, aki brutálisan megverte volt élettársát és szétverte a lakását, végül 40 ezer forintot szerzett tőle.

Kétmillió forintot csalt ki áldozataitól hamis telefonos nyereményjátékokkal egy férfi, ráadásul egyenesen a börtönből

Nyugat
-
  20.01.13 09:08 Baleset-bűnügy

A Körmendi Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ellen a jogerős szabadságvesztését töltő férfi ellen, aki távközlési cégek munkatársának adta ki magát, és országszerte 13 sértettet tévesztett meg valótlan telefonhívásokkal, 2017 októberétől 2018 januárjának végéig.