"Pont Áder János beszél?" - Szél Bernadett nagyon kiakadt

ATV
-
  20.01.05 18:08 Belföld

"Pont Áder János beszél nemzeti minimumról, aki még azt sem tudatosította magában, hogy köztársasági elnökként nem a jobboldal vagy a baloldal, hanem a nemzet köztársasági elnöke kellene, hogy legyen? Aki számára az a munka, hogy a Sándor-palota — köztévé/közrádió — valamely egzotikus ország safe place-háromszögben ingázik…

6 kapcsolódó hír

Bencsik Gábor: Klímavészhelyzet

Mandiner
-
  20.01.06 16:47 Vélemény

A klímavészhelyzet kihirdetése Budapest új vezetősége részéről valóban puszta politikai retorikai fogás, közönséges blöff, semmivel sem több.

A főpolgármester-helyettes a szilveszteri pezsgő utóhatásának szeretné betudni Áder mondatait

HVG
-
  20.01.05 20:44 Belföld

Dorosz Dávid mellett Szél Bernadett sem hagyta szó nélkül a köztársasági elnök klímavészhelyzettel kapcsolatos kijelentését.

Karácsonyéknak retorikai fogás a klímavészhelyzet

Magyar Nemzet
-
  20.01.06 10:16 Belföld

Nincs jobboldali és baloldali klímaváltozás – hangsúlyozta Áder János köztársasági elnök, aki kiemelte: újévi köszöntőjében tudatosan nem használta a klímavédelem szót.

Áder úgy zöld, hogy közben narancsszínű

Hírklikk
-
  20.01.06 14:37 Belföld

Politikai retorikai fogásnak nevezte Áder János, hogy Karácsony Gergely főpolgármester klímavészhelyzetet hirdetett ki Budapesten. Az államfő a közrádió vasárnap reggeli műsorában mondhatta el véleményét a számára fontos kérdésekről. Abban a közrádióban, ahova az októberben megválasztott budapesti főpolgármestert még nem sikerült…

Áder János: Hosszú távú nemzeti közmegegyezés kell a klímavédelemmel kapcsolatban

Élő bolygónk
-
  20.01.06 16:10 Életmód

Nincs jobboldali és baloldali klímaváltozás – hangsúlyozta Áder János köztársasági elnök a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Az államfő közmegegyezést, nemzeti minimumot sürgetett a kérdésben.

Nincs jobboldali vagy baloldali klímaváltozás

Magyar Szó
-
  20.01.06 14:18 Határtalan

Nincs jobboldali és baloldali klímaváltozás – hangsúlyozta Áder János, Magyarország köztársasági elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, amelyben közmegegyezést, nemzeti minimumot sürgetett a kérdésben.