Cirkuszfesztivál: megérkeztek a kínai artistaművészek Budapestre

Lokál
-
  20.01.03 16:02 Belföld

Megérkeztek azok a kínai artistaművészek Budapestre, akik a jövő szerdán kezdődő XIII. Budapesti Cirkuszfesztiválon lépnek fel - hangzott el a Fővárosi Nagycirkusz csütörtöki sajtótájékoztatóján, amelyet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren tartottak.

5 kapcsolódó hír

Cirkuszfesztivál – Megérkeztek a kínai artistaművészek Budapestre

SzínházOrg
-
  20.01.04 12:28 Kultúra

Megérkeztek azok a kínai artistaművészek Budapestre, akik a jövő szerdán kezdődő XIII. Budapesti Cirkuszfesztiválon lépnek fel – hangzott el a Fővárosi Nagycirkusz csütörtöki sajtótájékoztatóján, amelyet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren tartottak. Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár elmondta, hogy a kínai cirkuszművészet élvonalába tar

Megérkeztek a kínai artistaművészek Budapestre

hirado.hu
-
  20.01.02 22:02 Kultúra

A csapat 31 tagja 10 előadáson lép fel Budapesten.

Megvalósult csodák

Utazónet
-
  20.01.03 19:01 Zene

Rendhagyó módon, a Liszt Ferenc Repülőtér SkyCourt Konferencia Központjában tartották a XIII. Budapesti Cirkuszfesztivál tájékoztatatóját – és a szervezőknek erre jó oka volt. A rendezvényt a Fesztiválon majd fellépő, fiatal kínai cirkuszművészek érkezéséhez igazították.

Magyarországon a cirkuszvilág szeme

kultura.hu
-
  20.01.03 13:56 Kultúra

Budapestre érkeztek azok a kínai artistaművészek, akik a jövő szerdán kezdődő XIII. Budapesti Cirkuszfesztiválon lépnek fel.

Januárban rendezik a XIII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivált

zene.hu
-
  20.01.04 08:26 Zene

Szerdán kezdődik a XIII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál a Fővárosi Nagycirkuszban, a nagyszabású eseményre négy kontinensről érkeznek nemzetközi elismerésekkel kitüntetett artistaművészek.