Több mint 8 millió forintot fogadott el egy üzletembertől, most a képviselőt őrizetbe vették

ATV
-
  19.12.25 10:49 Baleset-bűnügy

Őrizetbe vették szerdán Tokióban Akimoto Cukaszát, a japán kormányzó konzervatív Liberális Demokrata Párt egyik parlamenti képviselőjét azzal a váddal, hogy kenőpénzt fogadott el egy kaszinó megnyitásáért - közölték japán ügyészek.

4 kapcsolódó hír

Őrizetbe vették korrupció gyanújával a japán kormánypárt egyik képviselőjét

Magyar Nemzet
-
  19.12.25 18:44 Baleset-bűnügy

Őrizetbe vették szerdán Tokióban Akimoto Cukaszát, a japán kormányzó konzervatív Liberális Demokrata Párt egyik parlamenti képviselőjét azzal a váddal, hogy kenőpénzt fogadott el egy kaszinó megnyitásáért – közölték japán ügyészek.

Karácsonykor is lecsaptak a korrupt politikusra

Napi
-
  19.12.25 10:43 Baleset-bűnügy

Őrizetbe vették szerdán Tokióban Akimoto Cukaszát, a japán kormányzó konzervatív Liberális Demokrata Párt egyik parlamenti képviselőjét azzal a váddal, hogy kenőpénzt fogadott el egy kaszinó megnyitásáért - közölték japán ügyészek az MTI szerint.

Őrizetbe vették korrupció gyanújával a kormánypárt egyik képviselőjét

Propeller
-
  19.12.25 13:48 Baleset-bűnügy

Három másik gyanúsítottat is őrizetbe vették kenőpénz fizetése miatt. Őrizetbe vették szerdán Tokióban Akimoto Cukaszát, a japán kormányzó konzervatív Liberális Demokrata Párt egyik parlamenti képviselőjét azzal a váddal, hogy kenőpénzt fogadott el egy kaszinó megnyitásáért – közölték japán ügyészek. Akimoto 2018 októberéig…

Korrupció gyanújával vették őrizetbe a japán kormánypárt egy képviselőjét

Index
-
  19.12.25 09:25 Baleset-bűnügy

Akimoto Cukasza a vád szerint egy kaszinó nyitásáért fogadott el kenőpénzt.