Gyurcsány Ferenc élőben reagált a szóbeszédre, hogy elválik Dobrev Klárától

168 Óra Online
-
 19.12.20 19:25Életmód

Tényleg válnak a feleségével, Dobrev Klárával? - tette fel a kérdést az ATV Egyenes Beszéd című műsorában tegnap este Rónai Egon műsorvezető a pártelnöknek. – Maga is hallotta? – reagált mosolyogva Gyurcsány Ferenc. A politikus elmondta, az elmúlt hetekben kezdték hallani ezt a pletykát, és míg őróla lepergett,

6 kapcsolódó hír

Ungár Péter: Gréczynek nem kellett volna lemondania

ATV
-
 19.12.20 20:38Belföld

Gréczy Zsolt semmi olyat nem tett, ami miatt távoznia kellene a parlamentből – így reagált az ATV Egyenes beszéd című műsorában Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője.

Egyetért Gréczy Zsolt lemondásával Tordai Bence

HírTV
-
 19.12.21 15:05Vélemény

A politikus szerint aki ilyen ügybe keveredik, annak el kell tűnnie a közéletből.

A szociális szektor itthon csak mostohagyermek

Propeller
-
 19.12.21 17:26Belföld

A szociális szektort elhanyagolja, mostohagyermekként kezeli a kormány – mondta Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus az elsődleges problémának a "megalázó bérhelyzetet" nevezte a szociális szektorban. Azt mondta: Magyarország az uniós átlag alatt költ a szociális…

LMP: a kormány elhanyagolja a szociális szektort

Infostart
-
 19.12.21 15:03Belföld

A szociális szektort elhanyagolja, mostohagyermekként kezeli a kormány - mondta Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő.

Tényleg válik Dobrev Klárától? Gyurcsány elmondta az igazságot a házasságukról

Blikk
-
 19.12.20 17:08Belföld

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Rónai Egon műsorvezető szegezte a Demokratikus Koalíció vezetőjének a címbeli kérdést. Íme Gyurcsány Ferenc válasza!

A DK elfogadta Gréczy Zsolt lemondását

Hírhatár
-
 19.12.21 14:25Belföld

Lemondott parlamenti mandátumáról Gréczy Zsolt. Az elmúlt napokban botrányba keveredett DK-s politikus az ATV Egyenes Beszéd című műsorában bejelentette, hogy december 31-i hatállyal lemond képviselői helyéről.