Megölte élettársát egy férfi Mélykúton, majd felgyújtotta a házat

Megölte élettársát egy férfi Mélykúton szerdán késő este, majd magukra gyújtotta a házat – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közlése szerint a nyolcvan négyzetméter alapterületű lakóépület teljes terjedelmében égett, de eloltották a tüzet.

13 kapcsolódó hír

Horror: megölte élettársát, majd felgyújtotta a házat egy férfi Mélykúton

ATV
-
 19.12.19 07:46Baleset-bűnügy

Megölte élettársát egy férfi Mélykúton szerdán késő este, majd magukra gyújtotta a házat - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közlése szerint a nyolcvan négyzetméter alapterületű lakóépület teljes terjedelmében égett, de eloltották a tüzet.

Brutális gyilkosság Mélykúton

Propeller
-
 19.12.19 06:09Baleset-bűnügy

Megölte élettársát egy férfi Mélykúton szerdán késő este, majd magukra gyújtotta a házat – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közlése szerint a nyolcvan négyzetméter alapterületű lakóépület teljes terjedelmében égett, de eloltották a tüzet. A 27 éves elkövető…

Gyilkosság Mélykúton: megölte a párját, majd magukra gyújtotta a házat egy 27 éves férfi

Blikk
-
 19.12.19 06:37Baleset-bűnügy

Egy késsel végezhetett élettársával a férfi mélykúti otthonukban, majd magát is szerette volna megölni, ezért felgyújtotta a házukat.

Horror Mélykúton

Infostart
-
 19.12.19 05:58Baleset-bűnügy

Megölte élettársát egy férfi Mélykúton szerdán késő este, majd magukra gyújtotta a házat - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Járt a rendőrségen, de nem tett feljelentést az a nő, akit később megölt az élettársa

Parameter
-
 19.12.19 21:43Határtalan

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság korábban azt közölte, hogy egy férfi megölte élettársát Mélykúton szerda késő este, majd magukra gyújtotta a házat. A tűzoltók kivitték őket az égő ingatlanból, majd a gyanúsítottat életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték. Az ügyben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt…

Emberölés Mélykúton

Police
-
 19.12.19 00:40Baleset-bűnügy

Emberölés Mélykúton Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 19., cs - 00:40 A gyanú szerint egy 27 éves férfi ölte meg élettársát, majd öngyilkos akart lenni.

A rendőrök próbáltak segíteni, a tragédia mégis megtörtént: megölte élettársa a nőt

Nyugat
-
 19.12.19 19:35Baleset-bűnügy

Újabb információkat közölt a rendőrség a [article="187526"]mélykúti tragédia[/article] kapcsán, ahol egy 27 éves garai férfi késsel megölte élettársát, majd felgyújtotta a házat és magával is végezni akart.

Meggyilkolta élettársát, majd magára gyújtotta a házat egy férfi Mélykúton

Népszava
-
 19.12.19 09:39Baleset-bűnügy

Az égő házban - ahol egy gázpalack is felrobbant - volt az áldozat húga és annak két kisgyermeke is, ők kimenekültek az épületből.

Emberölés Mélykúton: megölte élettársát, majd magukra gyújtotta a házat

Baon
-
 19.12.19 07:17Baleset-bűnügy

Szíven szúrta, majd elvágta élettársa nyakát, utána magukra gyújtotta a házat és megpróbált magával is végezni egy 27 éves férfi szerda este Mélykúton.

Megölte az élettársát egy férfi Mélykúton

Index
-
 19.12.19 07:17Baleset-bűnügy

Szerdán este tíz körül támadt párjára egy férfi , aztán miután végzett vele, magukra gyújtotta a házat.

Családi dráma Mélykúton

Hiros
-
 19.12.19 07:03Baleset-bűnügy

Megölte párját, felgyújtotta a házat, majd magával is végezni akart egy 27 éves férfi szerda éjjel Mélykúton.

Családi tragédia Mélykúton: három gyermek előtt végezte ki a párja Melindát

A győri családirtás után itt az újabb vérfürdő. A szívtelen férfit az sem hatotta meg, hogy három gyerek tartózkodik a házban.