Vajna Tímea örökölte Andy Vajna kaszinóit a kormány szerint

2024-ig akár 60 milliárd forintot is fialhatnak a koncessziók.

5 kapcsolódó hír

Kormány: Vajna Tímea a kaszinókirálynő

24
-
  19.12.17 06:02 Belföld

Pedig úgy tűnik, nem sok köze van az özvegynek ahhoz, hogy mi történik a még 60 milliárd forinttal kecsegtető kaszinóbizniszben.

Vajna Timié az Andy után maradt kaszinók haszna

NLC
-
  19.12.18 07:31 Életmód

A budapesti kaszinókban tavaly majdnem 30 milliárd forintot költöttek el a játékosok, ennek a harmada tiszta nyereség volt.

Vajna Tímeáé a kaszinók haszna

RTL Klub
-
  19.12.17 18:30 Bulvár

Vajna Tímea a budapesti kaszinókat üzemeltető cég végső tulajdonosa. Ez abból a nyilatkozatból derül ki, amit az elmúlt években több tízmilliárd forint nyereséget termelő kaszinós cég adott a kormánynak. A nyilatkozatot a 24.hu szerezte meg. Az özvegy anyagi gondjai miatt nemrég árverést tartott az örökség egy részéből.

Megszólalt a kormány, amely szerint Vajna Tímea örökölte férje kaszinóit.

OLKT
-
  19.12.18 09:34 Vélemény

Megszólalt a kormány, amely szerint Vajna Tímea örökölte férje kaszinóit. Ez azt jelenti, hogy Andy özvegye, aki hónapokon keresztül telesírta a bulvársajtót, mégse olyan rossz parti. A közvélemény kíváncsian várja, hogy kit fog számára kijelölni Orbán.

Szorul a hurok Vajna Tímea körül: A bíróság lépett közbe

BalraMagyar
-
  19.12.18 11:10 Vélemény

Mint ahogy azt már megírtuk, Andy Vajna cégbirodalma szerteágazó és összetett, vagyonát – végrendelet hiányában – az özvegye, Vajna Tímea örökölte. Timi nemcsak a hatalmas vagyont, de hatalmas tartozást is örökölt, ki kellett költöznie budai luxusvillájukból, sőt nemrégiben férje vagyontárgyait is aukcióra bocsátotta. A néhai Andy…