Bakondi György: A belügyminiszter vezetésével elemző-értékelő munkacsoport alakult

Magyar Nemzet
-
  19.12.14 22:54 Belföld

Pintér Sándor vezetésével egy elemző-értékelő munkacsoport alakult, amely a migrációs tendenciákkal, annak változó mozgásaival, állampolgársági összetételével foglalkozik – mondta a belbiztonsági főtanácsadó.

13 kapcsolódó hír

Pintér Sándor vezetésével elemző-értékelő munkacsoport alakult

ATV
-
  19.12.15 10:53 Belföld

A belügyminiszter vezetésével egy elemző-értékelő munkacsoport alakult, amely a migrációs tendenciákkal, annak változó mozgásaival, állampolgársági összetételével foglalkozik - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Illegális bevándorlás: elemző-értékelő munkacsoport alakult

Lokál
-
  19.12.15 08:17 Belföld

Pintér Sándor belügyminiszter vezetésével egy elemző-értékelő munkacsoport alakult, amely a migrációs tendenciákkal, annak változó mozgásaival, állampolgársági összetételével foglalkozik - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

A heti szokásos helyzetfokozódás migránsfronton

444
-
  19.12.14 22:48 Belföld

Döbbenet: elemző-értékelő munkacsoport vizsgálja ezek után a migrációs trendeket. Bakondin megint fokozódott a nyomás.

Bakondi György nehéz helyzetet lát Boszniában, Pintér Sándor vezetésével migrációügyi munkacsoport alakul

168 Óra Online
-
  19.12.15 11:58 Belföld

Pintér Sándor belügyminiszter vezetésével egy elemző-értékelő munkacsoport alakult, amely a migrációs tendenciákkal, annak változó mozgásaival, állampolgársági összetételével foglalkozik - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 szombat esti műsorában.

Migrációs munkacsoport alakult a belügyminiszter vezetésével

Vásárhely24
-
  19.12.15 08:03 Belföld

Pintér Sándor belügyminiszter vezetésével egy elemző-értékelő munkacsoport alakult, amely a migrációs tendenciákkal, annak változó mozgásaival, állampolgársági összetételével foglalkozik – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1-en.

Bakondi szokásos helyzetfokozó és megfélemlítő kirohanása!

OLKT
-
  19.12.15 12:14 Belföld

Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó, mint ahogy szinte minden héten, ma is bement az M1-be fokozni egy kicsit a migróhelyzetet. Elmondta, hogy Pintér Sándor belügyminiszter vezetésével elemző-értékelő munkacsoport alakult, és a migrációs tendenciákkal, annak változó mozgásaival, állampolgársági összetételével foglalkozik. A…

Bakondi: A belügyminiszter vezetésével elemző-értékelő munkacsoport alakult

Gondola
-
  19.12.14 23:55 Belföld

Pintér Sándor belügyminiszter vezetésével egy elemző-értékelő munkacsoport alakult, amely a migrációs tendenciákkal, annak változó mozgásaival, állampolgársági összetételével foglalkozik – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában

Egyre nehezebb a helyzet a Vajdaságban

Demokrata
-
  19.12.15 10:21 Belföld

Pintér Sándor belügyminiszter vezetésével egy elemző-értékelő munkacsoport alakult, amely a migrációs tendenciákkal foglalkozik.

Migrációs munkacsoport alakult a belügyminiszter vezetésével

Promenad
-
  19.12.15 08:06 Színes

Pintér Sándor belügyminiszter vezetésével egy elemző-értékelő munkacsoport alakult, amely a migrációs tendenciákkal, annak változó mozgásaival, állampolgársági összetételével foglalkozik – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1-en.

Migrációs munkacsoport alakult a belügyminiszter vezetésével

hirado.hu
-
  19.12.15 06:19 Belföld

A munkacsoport a rendvédelmi szervek első számú vezetőiből és más kompetens tagokból áll.

Nagyon jönnek a migráncsok! A heti szokásos hazug helyzetfokozódás migránsfronton

OLKT
-
  19.12.15 21:20 Vélemény

Bakondi belbiztonsági főtanácsadó, mint ahogy szinte minden héten, ma is bement az M1-be fokozni egy kicsit a migróhelyzetet. Elmondta, hogy Pintér Sándor belügyminiszter vezetésével elemző-értékelő munkacsoport alakult, és a migrációs tendenciákkal, annak változó mozgásaival, állampolgársági összetételével foglalkozik. És jönnek a…

Csak a szokásos Bakondi: fokozódik a migránshelyzet

Hírklikk
-
  19.12.15 06:15 Belföld

A belügyminiszter vezetésével egy elemző-értékelő munkacsoport alakult, amely a migrációs tendenciákkal, azok változó mozgásaival, állampolgársági összetételükkel foglalkozik – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

A belügyminiszter vezetésével elemző-értékelő munkacsoport alakult

Origo
-
  19.12.14 22:47 Belföld

Ez a migrációs tendenciákkal, annak változó mozgásaival, állampolgársági összetételével foglalkozik