Megzsarolta Orbán az Európai Uniót

HVG
-
  19.12.12 17:17 Külföld

A kormányfő kemény feltételeket szabott ahhoz, hogy aláírja a többek között 2050-re karbonsemlegességet előirányzó uniós nyilatkozatot. Az EU állam- és kormányfői tesztelik azt a nagyrátörő stratégiát, amelyet előző nap tárt a nyilvánosság elé Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság új elnöke. Sem Orbánnak, sem Von der Leyennek nem lesz…

11 kapcsolódó hír

Von der Leyen: Az Eu készen áll a tárgyalások folytatására

HírTV
-
  19.12.13 07:57 Külföld

Elemzők szerint, ha az exit poll helytállónak bizonyul, bizonyosra vehető, hogy az Egyesült Királyság január 31-én, a brit Eu-tagság megszűnésének (Brexit) jelenleg érvényes határnapján kilép az Európai Unióból.

Von der Leyen: Az Eu készen áll a Brexit-tárgyalások folytatására

Mandiner
-
  19.12.13 06:59 Külföld

Megvan a stratégiánk arra, hogy a tárgyalásokat fennakadások nélkül folytassunk – fogalmazott az Eb elnöke.

Von der Leyen: az Európai Bizottság 100 milliárd euróval segíti az EU gazdaságainak környezetbarátabbá válását

Alternatív Energia
-
  19.12.12 20:26 Tudomány

Az Európai Bizottság 100 milliárd euró értékű beruházást kíván mozgósítani, hogy segítse az unió gazdaságainak környezetbarátabbá válását az éghajlatváltozás elleni fellépésének jegyében - mondta Ursula von der Leyen, a bizottság elnöke szerdán Brüsszelben.

Vészjelzés a német autóiparból - az Orbán-kormány álláspontján a Bosch

Napi
-
  19.12.12 19:08 Külföld

Volkmar Dennernek, a német Bosch Csoport vezetőjének túl sok lett az európai Green Deal, amelynek kereteit szerdán mutatta be Ursula von der Leyen bizottsági elnök. Denner a Stuttgarter Zeitungnak azt mondta, a szén-dioxid semlegesség 2050-re tervezett elérése és az emissziós értékek ehhez szükséges folyamatos csökkentése rövid idő alatt…

Von der Leyen: kihívásokkal teli időszak lesz a Brexit-tárgyalások folyamata

OrientPress
-
  19.12.13 14:40 Külföld

Nagyon nehéz, kihívásokkal teli időszak lesz az Európai Unió és Nagy-Britannia előtt a brit EU-tagság január végén esedékes megszűnését (Brexit) követő, jövő év december végéig tartó tárgyalási folyamat – jelentette ki az Európai Bizottság elnöke Brüsszelben, az uniós csúcstalálkozót követően pénteken.

Johannis szerint a brit választások eredménye kedvező az ott élő román állampolgárok számára

Maszol
-
  19.12.13 13:53 Külföld

"Egyértelmű többség alakult ki, amelynek reményeink szerint sikerülni fog végigvinni a kiválási folyamatot, természetesen rendezett módon".

Orbán megzsarolta az Uniót.

OLKT
-
  19.12.13 11:27 Külföld

Orbán kemény feltételeket szabott ahhoz, hogy aláírja a többek között 2050-re karbonsemlegességet előirányzó uniós nyilatkozatot. Az Eu állam- és kormányfői tesztelik azt a nagyratörő stratégiát, amelyet előző nap tárt a nyilvánosság elé Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság új elnöke. Sem Orbánnak, sem Von der Leyennek nem lesz…

Az Európai Parlament előtt a klímasemleges kontinens terve

Élő bolygónk
-
  19.12.13 09:13 Külföld

Az Európai Bizottság 100 milliárd euró értékű beruházást kíván mozgósítani, hogy segítse az unió gazdaságainak környezetbarátabbá válását az éghajlatváltozás elleni fellépésének jegyében – mondta Ursula von der Leyen, a bizottság elnöke szerdán Brüsszelben.

Egy 50 ezres lakosú német városka lapja sem szíveli különösebben Orbánt

Huppa
-
  19.12.13 12:59 Vélemény

Orbánnak nem kell tartania az EU-tól, és ezen változtatni kell – követelte kommentárjában a lap, amely Alsó-Szászország mintegy 50 ezres lakosú Lüchow-Dannenberg városka újságja. A szerző egyebek között a színházakat sújtó úgy törvény kapcsán úgy látja: ez lesz a következő konfliktus, amelyet Ursula von der Leyen bizottsági elnöknek meg kell…

Klaus Iohannis: A nagy-britanniai választások eredménye kedvező az ott élő román állampolgárok számára

Erdély Ma
-
  19.12.13 12:47 Külföld

A nagy-britanniai előre hozott parlamenti választások eredménye kedvező az ott élő román állampolgárok számára - véli Klaus Iohannis államfő.

Von der Leyen: Az EU készen áll a tárgyalások folytatására

hirado.hu
-
  19.12.13 06:48 Külföld

Az Európai Unió várja az előre hozott nagy-britanniai parlamenti választás eredményét.