Jótékony akcióban a Microsoft

MMonline
-
  19.12.12 08:22 Gazdaság

Az informatika és a digitalizáció új lehetőségeket nyit. A digitális képességek, azon belül is a programozás a legpiacképesebb tudás, amely a hátránnyal élők előtt is új távlatokat nyit. A Microsoft és a Digitális Tudásért Alapítvány kezdeményezése hallássérültek előtt tárja föl a digitális jövőt. A XXI. század technológiai fejlesztései, mint a dig

5 kapcsolódó hír

Hallássérülteket tanít kódolni a magyar Microsoft

Prog
-
  19.12.13 07:30 Infotech

[Microsoft] Az informatika és a digitalizáció új lehetőségeket nyit. A digitális képességek, azon belül is a programozás a legpiacképesebb tudás, amely a hátránnyal élők előtt is új távlatokat nyit. A Microsoft és a Digitális Tudásért Alapítvány kezdeményezése hallássérültek előtt tárja föl a digitális jövőt.

Hallássérülteket tanít kódolni a Microsoft

Computerworld
-
  19.12.12 20:02 Gazdaság

A digitális képességek, azon belül is a programozás a legpiacképesebb tudás, amely a hátránnyal élők előtt is új távlatokat nyit. A Microsoft és a Digitális Tudásért Alapítvány kezdeményezése hallássérültek előtt tárja föl a digitális jövőt.

Hátrány helyett esély: hallássérülteket tanít kódolni a Microsoft

BDPST24
-
  19.12.12 17:20 Életmód

A digitális képességek, azon belül is a programozás a legpiacképesebb tudás, amely a hátránnyal élők előtt is új távlatokat nyit. A Microsoft és a Digitális Tudásért Alapítvány kezdeményezése hallássérültek előtt tárja föl a digitális jövőt. A Xxi. század technológiai fejlesztései, mint a digitalizáció, a mesterséges intelligencia, újraírják a régi

Hátrány helyett esély: hallássérülteket tanít kódolni a Microsoft

Prim Online
-
  19.12.13 16:21 Infotech

Az informatika és a digitalizáció új lehetőségeket nyit. A digitális képességek, azon belül is a programozás a legpiacképesebb tudás, amely a hátránnyal élők előtt is új távlatokat nyit. A Microsoft és a Digitális Tudásért Alapítvány kezdeményezése hallássérültek előtt tárja föl a digitális jövőt.