Fülöp Attila: Nincs egészségügyi vészhelyzet Bázakerettyén

Magyar Nemzet
-
  19.12.12 13:42 Belföld

Az Emmi államtitkára azokra a sajtóhírekre reagált, amelyek szerint tavaly nyár óta a pszichiátriai betegeket gondozó zalai intézményben több páciensnél is felbukkant az Mrsa-fertőzés.

4 kapcsolódó hír

Egészségügyi vészhelyzetet hirdettek Bázakerettyén – eltitkolhattak egy súlyos fertőzést a lakosság elől

Propeller
-
  19.12.12 10:16 Belföld

Antibiotikumnak is ellenálló húsevő baktérium-fertőzés ütötte fel a fejét még múlt nyáron a bázakerettyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF) helyi intézményében, a pszichiátriai betegeket gondozó Aranyág otthonban. Fotó: Pexels.com A Népszava információi szerint az úgynevezett MRSA-fertőzésről csak néhány hete…

Eltitkolt fertőzés van, felelős nincs

Népszava
-
  19.12.13 06:40 Belföld

Sorra táppénzre mennek a bázakerettyei szociális otthon ápolói – tudta meg lapunk. A tárca magyarázkodik, a falu a turizmusát is félti.

Fertőzés veszély: eltitkolt kór a magyar szociális otthonban

HelloVidék
-
  19.12.13 10:00 Otthon

Múlt nyár óta fertőz az antibiotikumnak is ellenálló MRSA a bázakerettyei pszichiátriai betegeket gondozó Aranyág otthonban. A lakosság semmit nem tudott a helyi intézményben fennálló problémáról - írja a Népszava.

Döbbenet: eltitkoltak egy súlyos fertőzést a bázakerettyei szociális otthonban

Blikk
-
  19.12.12 09:08 Belföld

Egy tavaly nyáron felbukkanó, antibiotikumoknak is ellenálló fertőzés miatt még csak most rendelték el az egészségügyi vészhelyzetet – írja a HVG.