Rekordot döntött a GVH-nál a Facebook

MMonline
-
  19.12.09 08:53 Kultúra

Az eddigi legnagyobb, fogyasztóvédelmi ügyben kiszabott bírságot rótta ki a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Facebookra, a társaságnak 1,2 milliárd forintot kell fizetnie. A GVH megállapította, hogy a Facebook Ireland Ltd. jogsértést követett el, amikor ingyenesként hirdette szolgáltatását nyitóoldalán és súgóközpontjában. A fogyasztóknak ugyan…

5 kapcsolódó hír

Hatalmas bírságot kapott a Facebook Magyarországon

Marketing Morzsák
-
  19.12.09 13:39 Infotech

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 1,2 milliárd forint bírságot szabott ki a Facebookra. Az az eddigi legnagyobb összegű, fogyasztóvédelmi ügyben kiszabott bírság a versenyhivatal történetében. A GVH (többek között a Be Social felmérésére is hivatkozva) megállapította, hogy a Facebook Ireland Ltd. jogsértést követett el, amikor…

A GVH 1,2 milliárd forint bírságot szabott ki a Facebookra

KamaraOnline
-
  19.12.09 13:34 Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 1,2 milliárd forint bírságot szabott ki a Facebookra; ez az eddigi legnagyobb összegű, fogyasztóvédelmi ügyben kiszabott bírság a versenyhivatal történetében.

Gigabírságot kapott Magyarországon a Facebook

HWSW
-
  19.12.09 10:02 Infotech

A GVH eddig soha nem szabott ki ekkora bírságot fogyasztóvédelmi ügyben.

1,2 milliárd forintra büntette a magyar GVH a Facebook-t

PC Fórum
-
  19.12.09 09:30 Infotech

MTI A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 1,2 milliárd forint bírságot szabott ki a Facebookra; ez az eddigi legnagyobb összegű, fogyasztóvédelmi ügyben kiszabott bírság a versenyhivatal történetében.

Milliárdos bírságott kapott a Facebook Magyarországon

Ridikül
-
  19.12.08 19:19 Színes

A Gazdasági Versenyhivatal 1,2 milliárd forint bírságot szabott ki a Facebookra; ez az eddigi legnagyobb összegű, fogyasztóvédelmi ügyben kiszabott bírság a versenyhivatal történetében.