Történelmi nap: összeültek a normandiai négyek

Portfolio
-
  19.12.09 18:52 Külföld

Ma találkozik először személyesen egymással Párizsban a normandiai négyek csúcstalálkozóján Volodimir Zelenszkij ukrán és Vlagyimir Putyin orosz elnök, maga a négy elnökből álló formáció pedig 3 év után ül össze újra Ukrajna helyzetéről egyeztetni.

15 kapcsolódó hír

Putyin: Gyakorlatias volt a megbeszélés Zelenszkijjel

Mandiner
-
  19.12.09 22:57 Külföld

Az orosz elnök elégedett volt a normandiai négyek hétfői csúcstalálkozójával.

Putyin hajlandó tárgyalni az ukrán elnökkel

Propeller
-
  19.12.09 10:10 Külföld

Vlagyimir Putyin orosz és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a "normandiai négyek" hétfő délutáni párizsi csúcstalálkozóját követően tárgyal külön is egymással, az egyeztetés hossza a két vezetőtől függ – jelentette ki Jurij Usakov, az orosz államfő külpolitikai tanácsadója újságíróknak Moszkvában. A délkelet-ukrajnai válság rendezéséről…

Fogolycsere, tűzszünet: először tárgyalt Putyinnal az ukrán elnök

Neokohn
-
  19.12.10 09:21 Külföld

"Az a tény, hogy egymás mellett ülünk, már önmagában fontos eredmény" - vélte Emmanuel Macron.

Putyin kettesben is tárgyal az ukrán elnökkel

Kitekintő
-
  19.12.09 11:02 Külföld

Vlagyimir Putyin orosz és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a "normandiai négyek" hétfő délutáni párizsi csúcstalálkozóját követően külön is tárgyal egymással. Az egyeztetés hossza a két vezetőtől függ - jelentette ki Jurij Usakov, az orosz államfő külpolitikai tanácsadója újságíróknak Moszkvában.

Putyin egy olyan emberrel találkozik, akit ki nem állhat

Startlap
-
  19.12.09 11:49 Külföld

Az egyeztetés hossza a két vezetőtől függ.

A „normandiai négyek” négy hónap múlva újabb csúcstalálkozót tartanak

Vásárhely24
-
  19.12.10 07:41 Külföld

Négy hónap múlva újabb csúcstalálkozót tartanak a kelet-ukrajnai helyzet rendezéséről a „normandiai négyek”, azaz Ukrajna, Oroszország, Németország és Franciaország – jelentette be hétfő este Emmanuel Macron francia elnök a négy ország vezetőjének Párizsban megrendezett megbeszélése után.

Putyin elégedett a normandiai négyek tárgyalásaival

hirado.hu
-
  19.12.09 22:25 Külföld

Négyszemközt tárgyalt az ukrán elnökkel.

Oroszország: A Wada határozata ellentétes az Olimpiai Chartával – Putyin

NSO
-
  19.12.10 09:40 Külföld

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökségnek (WADA) az Oroszország négyéves eltiltására vonatkozó határozata ellentétes az Olimpiai Chartával – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfő este Párizsban.

Zelenszkij: újabb fogolycserében állapodtak meg a normandiai csúcson

Magyar Szó
-
  19.12.10 08:06 Külföld

A kelet-ukrajnai fegyveres konfliktus rendezésére összehívott párizsi csúcsértekezlet keretében megállapodás született egy újabb, "mindenkit mindenkire" elv alapján történő fogolycsere tető alá hozásáról december 31-ig - jelentette be Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hétfő éjjel Párizsban, a találkozó végeztével tartott sajtótájékoztatóján.

Megszólalt Putyin az oroszok négyéves eltiltásával kapcsolatban

Blikk
-
  19.12.10 06:15 Külföld

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökségnek (WADA) az Oroszország négyéves eltiltására vonatkozó határozata ellentétes az Olimpiai Chartával – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfő este Párizsban.

Zelenszkij összehívta a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanácsot

KárpátHír
-
  19.12.08 20:03 Külföld

Párizsi útja előtt szombaton Volodimir Zelenszkij ukrán elnök összehívta a

A "normandiai négyek" négy hónap múlva újabb csúcstalálkozót tartanak

Parameter
-
  19.12.10 08:56 Külföld

"Előreléptünk a csapatkivonás, a fogolycsere, a tűzszünet és a politikai rendezés kérdésében, és azt kértük minisztereinktől, hogy egy újabb, négy hónap múlva esedékes csúcstalálkozóig dolgozzák ki Kelet-Ukrajnára vonatkozóan a helyi választások megrendezésének részleteit" - mondta a francia államfő Vlagyimir Putyin orosz és Volodimir…

Putyin és Zelenszkij újabb fogolycserében egyezett meg

Szabad Magyar Szó
-
  19.12.10 08:01 Külföld

A kelet-ukrajnai fegyveres konfliktus rendezésére összehívott párizsi csúcsértekezlet keretében megállapodás született egy újabb, “mindenkit mindenkire” elv alapján történő fogolycsere tető alá hozásáról december 31-ig – jelentette be Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hétfő éjjel Párizsban, a találkozó végeztével tartott sajtótájékoztatón – írja az

Ukrajnáról egyeztettek a „normandiai négyek”

VG
-
  19.12.10 07:53 Külföld

Ukrajna, Oroszország, Németország és Franciaország négy hónap múlva újabb csúcstalálkozót tart a kelet-ukrajnai helyzet rendezéséről.