Elkészült az önkormányzatok átláthatóságát célzó mintarendelet, innen letölthető

Átlátszó
-
  19.12.10 14:48 Vélemény

Az Átlátszó, a K-Monitor és a Transparency International Magyarország Ez a Minimum! néven korrupcióellenes programot hirdetett az önkormányzatok számára, amihez...

3 kapcsolódó hír

Baranyi: 150 milliót takarítottunk meg eddig kamutevékenységek kiszűrésével

HVG
-
  19.12.09 21:16 Belföld

Hétfő délután Budapesten a Mozsár Bisztróban a Transparency International Magyarország a Korrupcióellenes Világnap alkalmából tartott konferenciát. Az egyik szekcióban olyan független polgármestereket kérdeztek a friss tapasztalataikról, akik nemrég vették át a hatalmat fideszes elődjeiktől.

Márki-Zay megint kimutatta a foga fehérjét: listázná a bírókat

Promenad
-
  19.12.10 11:15 Megyei

Újabb egyértelmű bizonyítékát adta a vásárhelyi polgármester, hogy országos politikai babérokra tör: a Transparency International (TI) Magyarország budapesti konferenciáján osztotta ki a kormányt, az ellenzéket, a sajtót és a bíróságokat. „Vérbíró.hu” oldalt indítana például a neki nem tetsző ítéleteket hozó bírók listázására!

Márki-Zay: A sajtót nagyon nagy mértékben leírhatjuk

Index
-
  19.12.09 19:43 Belföld

Van, aki bizakodó, mások óvatosságra intettek a Transparency International (TI) Magyarország évzáró konferenciáján, ahol a hódmezővásárhelyi polgármester a médiát és a bíróságokat már veszni látta, szerinte csak az önkormányzatok maradtak.