A nyugdíjreform Macron vesztét okozhatja

Lokál
-
  19.12.10 09:08 Külföld

Nem javult hétfőn a közlekedési helyzet Franciaországban, ahol ötödik napja sztrájkolnak a vasúti és a közösségi közlekedésben dolgozók a kormány tervezett nyugdíjreformja ellen.

10 kapcsolódó hír

Újabb tömegtüntetések lehetnek Franciaországban, ötödik napja sztrájkolnak

ATV
-
  19.12.10 06:28 Külföld

Újabb tömegtüntetések lehetnek kedden Franciaországban, ahol múlt csütörtökön mintegy 800 ezren tüntettek a kormány vitatott nyugdíjreformja ellen. A szakszervezet felhívására aznap sztrájk kezdődött, amely már ötödik napja bénítja meg az országot. Vasárnap este Macron elnök válságtanácskozást tartott a minisztereivel. A kormányfő,…

Hatszáz kilométeres dugó Párizs körül – fokozódik a sztrájk

Az Üzlet
-
  19.12.09 14:16 Külföld

Nem javult a közlekedési helyzet Franciaországban, ahol ötödik napja sztrájkolnak a vasúti és a közösségi közlekedésben dolgozók a kormány tervezett nyugdíjreformja ellen. A javaslatot szerdán hozza nyilvánosságra a kormány.

Továbbra is teljes a káosz Párizsban a tüntetések miatt

HVG
-
  19.12.09 14:05 Külföld

Már ötödik napja tart a tiltakozás a tervezett nyugdíjreform ellen.

Folytatódott a nyugdíjreform elleni közlekedési sztrájk Franciaországban

GazdaságPortál
-
  19.12.09 14:05 Külföld

Nem javult hétfőn a közlekedési helyzet Franciaországban, ahol ötödik napja sztrájkolnak a vasúti és a közösségi közlekedésben dolgozók a kormány tervezett nyugdíjreformja ellen. Edouard Philippe miniszterelnök szerdára ígérte a teljes javaslat bemutatását, addig nem várható javulás a közlekedésben. Hétfő reggel teljes káosz uralkodott a Párizs…

Folytatódik a sztrájk Franciaországban

TőzsdeFórum
-
  19.12.09 14:30 Külföld

Folytatódott a nyugdíjreform elleni közlekedési sztrájk Franciaországban.

Párizs körül 620 kilométeres dugó alakult ki

Napi
-
  19.12.09 14:02 Külföld

Nem javult hétfőn a közlekedési helyzet Franciaországban, ahol ötödik napja sztrájkolnak a vasúti és a közösségi közlekedésben dolgozók a kormány tervezett nyugdíjreformja ellen - írta az MTI.

A nyugdíj-ügy továbbra is megbénítja az országot

Propeller
-
  19.12.09 13:48 Külföld

Nem javult hétfőn a közlekedési helyzet Franciaországban, ahol ötödik napja sztrájkolnak a vasúti és a közösségi közlekedésben dolgozók a kormány tervezett nyugdíjreformja ellen. Edouard Philippe miniszterelnök szerdára ígérte a teljes javaslat bemutatását, addig nem várható javulás a közlekedésben. Hétfő reggel teljes káosz uralkodott a…

Macron nem hajlandó meghátrálni

Magyar Nemzet
-
  19.12.10 12:27 Külföld

Egy héten belül másodszorra is megbénulhat egész Franciaország, ugyanis ismét sztrájkolnak a közösségi közlekedésben dolgozók.

Közlekedési káosz Franciaországban

Turizmus.com
-
  19.12.09 15:20 Külföld

Ötödik napja sztrájkolnak Franciaországban a vasúti és a közösségi közlekedésben dolgozók a kormány tervezett nyugdíjreformja ellen.

Folytatódott a nyugdíjreform elleni közlekedési sztrájk Franciaországban

hirado.hu
-
  19.12.09 13:45 Külföld

Teljes káosz uralkodott a Párizs körüli utakon.