Közös Agrárpolitika: a jövőről tanácskoztak a közép-kelet-európai agrárszervezetek

Agrofórum
-
  19.12.07 12:01 Mezőgazdaság

A Három Tenger Régió agrárszervezetei Litvánia fővárosában, Vilniusban tartották soron következő ülésüket, amelyen az európai uniós agrárpolitika jövőjéről folytattak megbeszéléseket - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Nak) az Mti-vel pénteken.

7 kapcsolódó hír

Összehangolják munkájukat a régiós agrárszevezetek

Növekedés
-
  19.12.07 07:04 Gazdaság

A Három Tenger Régió agrárszervezetei Litvánia fővárosában, Vilniusban tartották soron következő ülésüket, amelyen az európai uniós agrárpolitika jövőjéről folytattak megbeszéléseket - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Ösztönözni kell a mezőgazdaság szereplői közötti együttműködést

Agrotrend
-
  19.12.06 17:02 Gazdaság

A litvániai Vilniusban tartották soron következő ülésüket a Három Tenger Régió agrárszervezetei. A bolgár, cseh, észt, lengyel, litván, magyar és szlovák szakemberek az európai uniós agrárpolitika jövőjéről folytattak megbeszéléseket. Közös nyilatkozatukban kiálltak a fiatal gazdák támogatása és a termelők együttműködésének ösztönzése mellett.

Európa keleti fele összefogott egy jobb Közös Agrárpolitikáért

Agrárszektor
-
  19.12.07 09:15 Mezőgazdaság

A litvániai Vilniusban tartották soron következő ülésüket a Három Tenger Régió agrárszervezetei. A bolgár, cseh, észt, lengyel, lett, litván, magyar és szlovák szakemberek az európai uniós agrárpolitika jövőjéről folytattak megbeszéléseket. Közös nyilatkozatukban kiálltak a fiatal gazdák támogatása és a termelők együttműködésének ösztönzése…

Az agrárpolitika jövőjéről tárgyaltak a közép-kelet-európai agrárszervezetek

ProfitLine
-
  19.12.07 13:00 Gazdaság

A Három Tenger Régió agrárszervezetei Litvánia fővárosában, Vilniusban tartották soron következő ülésüket, amelyen az európai uniós agrárpolitika jövőjéről folytattak megbeszéléseket - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az MTI-vel pénteken.

A közös agrárpolitika jövőjéről tanácskoztak a közép-kelet-európai agrárszervezetek

hirado.hu
-
  19.12.06 17:56 Külföld

Összehangolják tevékenységüket a 2020-2027 közötti agrárpolitika pénzügyi forrásainak kialakítása során.

A közös agrárpolitika jövőjéről tanácskoztak a közép-kelet-európai agrárszervezetek

Felvidék.ma
-
  19.12.06 17:36 Határtalan

A Három Tenger Régió agrárszervezetei Litvánia fővárosában, Vilniusban tartották soron következő ülésüket, amelyen az európai uniós agrárpolitika jövőjéről folytattak megbeszéléseket – közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az MTI-vel pénteken. Kitértek arra: a cseh, észt, lengyel, litván, magyar és szlovák agrárkamarák, a…

A mezőgazdaság helyzetét is elemezték

Szoljon
-
  19.12.06 17:00 Belföld

Megtartotta soron következő ülését tegnap a megyei közgyűlés.