A magyar föld aranyat ér

Agrotrend
-
  19.12.06 17:14 Gazdaság

A magyar vendéglátás és a hazai alapanyagok minőségének jelentős javulásáról beszélt többek között Lévai Anikó, a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke a gasztronómiai magazin és a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) A piac konyhája elnevezésű csütörtöki, székesfehérvári konferenciáján.

4 kapcsolódó hír

Fejlődött a hazai vendéglátás minősége

ProfitLine
-
  19.12.06 01:30 Gazdaság

A magyar vendéglátás és a hazai alapanyagok minőségének jelentős javulását méltatta egyebek mellett Lévai Anikó, a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke a gasztronómiai magazin és a Stílusos Vidéki Éttermiség (Svét) A piac konyhája című csütörtöki, székesfehérvári konferenciáján.

Tíz év alatt sokat fejlődött a magyar vendéglátás minősége

Vásárhely24
-
  19.12.06 10:12 Belföld

A magyar vendéglátás és a hazai alapanyagok minőségének jelentős javulását méltatta egyebek mellett Lévai Anikó, a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke a gasztronómiai magazin és a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) A piac konyhája című csütörtöki, székesfehérvári konferenciáján.

Lévai Anikó: Tíz év alatt sokat fejlődött a magyar vendéglátás minősége

hirado.hu
-
  19.12.05 14:20 Belföld

Egyre több nemzetközileg elismert étterem van Magyarországon.

Lévai Anikó: sokat fejlődött a magyar vendéglátás minősége az elmúlt 10 évben

Promenad
-
  19.12.06 12:00 Színes

A magyar vendéglátás és a hazai alapanyagok minőségének jelentős javulását méltatta egyebek mellett Lévai Anikó, a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke a gasztronómiai magazin és a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) A piac konyhája című csütörtöki, székesfehérvári konferenciáján.