Szingapúri cég veszi meg a MET 20 százalékát

MFor
-
  19.12.05 12:40 Gazdaság

A szingapúri tőzsdén jegyzett Keppel Infrastructure Holdings Pte Ltd. svájci leánycége 53 millió eurót fizet a MET egyötödnyi pakettjéért. Az energetikai társaság addigi tulajdonosait – köztük Garancsi Istvánt és a Molt – tavaly vásárolta ki a Lakatos Benjamin vezette menedzsment.

4 kapcsolódó hír

Szingapúri stratégiai befektető szállt be a MET-be

Napi
-
  19.12.05 17:00 Belföld

Húszszázalékos részesedést vásárol a MET-ben a Keppel Infrastructure Holding a szingapúri központú cég energetikai leányvállalatán keresztül. A két vállalat bejelentette a stratégiai partnerséget, és azt, hogy együtt leginkább az európai energetikai infrastruktúrákba készülnek befektetni.

Szingapúri cég lett a MET egyik nagytulajdonosa

Portfolio
-
  19.12.05 12:28 Gazdaság

A Keppel Infrastructure 20 százalékos részesedést vásárol a svájci székhelyű, integrált európai energiavállalatként működő MET Holding AG-ban (MET Csoport). A két cég stratégiai partnerségre lép, és közös befektetésekre készül elsősorban az európai energetikai infrastruktúra területén.

Újabb lépés az európai energiapiaci vezető szerep felé

NRGreport
-
  19.12.05 12:21 Gazdaság

A Keppel Infrastructure Holdings Pte Ltd (Keppel Infrastructure) – svájci székhelyű, közvetett kizárólagos tulajdonú leányvállalata, a Keppel Energy Switzerland Holding AG-n keresztül – 20 százalékos részesedést vásárol a svájci székhelyű, integrált európai energiavállalatként működő MET Holding AG-ban (MET Csoport). A két cég stratégiai…

Szingapúriak vásárolták be magukat a magyar hátterű MET Csoportba

HVG
-
  19.12.05 13:42 Gazdaság

Egy szingapúri cég svájci leánya 20 százalékos részesedést vállal a magyar hátterű MET Csoportban. A MET egyebek mellett a Tigáz tulajdonosa, Mészáros Lőrinccel közösen.