Az EU költségvetési kiigazítást javasol Magyarországnak

Portfolio
-
  19.12.05 21:10 Gazdaság

Az Európai Unió gazdasági és pénzügyi tanácsa (Ecofin) a GDP 0,75 százalékát kitevő éves strukturális kiigazítást javasol jövőre Magyarországnak, ugyanakkor megjegyzik, hogy a jövő évi büdzsé várhatóan biztosítja ennek megvalósítását.

5 kapcsolódó hír

Merre tovább, Európai Unió?

Napi
-
  19.12.05 19:15 Külföld

A gazdasági és monetáris unió elmélyítése, valamint a bankunió erősítése mellett érvelt az Európai Tanács elnöke az Európai Unió fő vezetőinek csütörtöki brüsszeli munkamegbeszélésén. Charles Michel szerint ezek a lépések biztosíthatják a fenntartható gazdasági növekedést és a munkahelyteremtést.

Az Európai Tanács elnöke szorosabb gazdasági és monetáris uniót akar

Az Üzlet
-
  19.12.05 16:33 Gazdaság

A gazdasági és monetáris unió elmélyítése, valamint a bankunió erősítése mellett érvelt az Európai Tanács elnöke az Európai Unió fő vezetőinek brüsszeli munkamegbeszélésén.

A pénzügyi egyensúly megőrzéséről lesz szó az euróövezeti csúcson

VG
-
  19.12.05 19:33 Gazdaság

Az Európai Tanács elnöke a gazdasági és monetáris unió elmélyítése mellett érvelt.

Az Ecofin újabb ajánlást adott Magyarországnak a költségvetési célok eléréséhez

Bankár Magazin
-
  19.12.05 23:57 Külföld

Az Európai Unió gazdasági és pénzügyi tanácsa (Ecofin) a bruttó hazai termék (Gdp) 0,75 százalékát kitevő éves strukturális kiigazítást javasol jövőre Magyarországnak, ugyanakkor megjegyzik, hogy a jövő évi büdzsé várhatóan biztosítja ennek megvalósítását.

Európai Tanács elnöke: mélyíteni kell a gazdasági és monetáris uniót

Maszol
-
  19.12.05 16:06 Határtalan

A gazdasági és monetáris unió elmélyítése, valamint a bankunió erősítése mellett érvelt az Európai Tanács elnöke az Európai Unió fő vezetőinek csütörtöki brüsszeli munkamegbeszélésén.