Letartóztatták a Fidesz Szolnok megyei politikusát

ATV
-
  19.12.04 06:34 Baleset-bűnügy

A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra elrendelte F. Petra letartóztatását, aki 2018 nyarától az októberi önkormányzati választásig a Jász-Nagykun-Szolnok megyei önkormányzat fideszes alelnöke volt. Jelenleg a törökszentmiklósi képviselőtestület és a megyei önkormányzat tagja.

12 kapcsolódó hír

Letartóztattak egy fideszes képviselőt, Boldog István korábbi munkatársát

HVG
-
  19.12.04 07:31 Baleset-bűnügy

A Fővárosi Törvényszék közlése szerint a nőt a többi között azzal gyanúsítják, hogy uniós pályázatoknál jogellenesen befolyásolhatta a közbeszerzéseket.

Két és fél év börtönbüntetés járt az “öregezésért”

Jogászvilág
-
  19.12.03 16:35 Baleset-bűnügy

A Pesti Központi Kerületi Bíróság előkészítő ülés során 2 év 6 hónap börtönbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a férfit, aki társaival együtt telefonhívásaikkal ismeretlen idős embereket tévesztett meg azért, hogy pénzüket és értékeiket megszerezze - közölte a Fővárosi Törvényszék.

Index: Még nem tett vallomást a Boldog István jobbkezeként ismert fideszes

444
-
  19.12.04 15:14 Baleset-bűnügy

„Ügyfelem több kihallgatásán jelezte, hogy át sem látja, hogy mi ez az ügy és mi a gyanú alapja, ezért a vallomástételt e kihallgatásokon egyelőre megtagadta” – közölte a nő ügyvédje.

Letartóztathatták a fideszes Boldog István jobbkezét

Propeller
-
  19.12.04 08:13 Baleset-bűnügy

Egy hónapra elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság F. Petra letartóztatását. Hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő büntetőügyben lett gyanúsított F. P., a Budai Központi Kerületi Bíróság pedig november 29-én elrendelte egy hónapra a letartóztatását. A gyanú szerint jogellenesen…

Letartóztatták, de nem vall a fideszes

Startlap
-
  19.12.04 19:16 Baleset-bűnügy

Hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt egy hónapra elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság Fehér Petra előzetes letartóztatását.

Letartóztatták az esztergomi szállodát is átverő nőt

infoVáros
-
  19.12.04 21:03 Baleset-bűnügy

Kisebb kárt okozó üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő nyomozás során indítványozta az esztergomi ügyészség egy olaszországi lakóhellyel rendelkező nő letartóztatását.

Letartóztatták a Szolnok megyei közgyűlés egyik fideszes tagját, Boldog István jobbkezét

Index
-
  19.12.04 07:27 Baleset-bűnügy

A nő, aki Törökszentmiklós fideszes képviselője és Boldog István asszisztense, kampányfőnöke, egy korrupciós ügyben lehet érintett.

Letartóztatták a Fidesz Szolnok megyei politikusát

Hírpress
-
  19.12.04 12:18 Baleset-bűnügy

A kormánypárti politikusnőt azzal gyanúsítják, hogy uniós pályázatok elbírálására hatással bíró hivatalos személyként jogtalan haszonra tett szert valamint jogellenesen befolyásolhatta a közbeszerzéseket.

Attól, hogy valaki díszmagyarba öltözik még lehet gazember

OLKT
-
  19.12.04 13:20 Választás

Szorul a hurok a fideszes képviselő körül, letartóztattát Egy hónapra elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság F. Petra letartóztatását – írja a 24.hu a torokszentmiklosi.hu-ra hivatkozva. A portál szerint F. Petra 2018 nyarától az októberi önkormányzati választásig a Jász-Nagykun-Szolnok megyei önkormányzat fideszes…

Rendkívüli: Letartóztattak egy fideszes politikust!

OLKT
-
  19.12.04 07:54 Választás

Egy hónapra elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság F. Petra letartóztatását – derül ki a torokszentmiklosi.hu írásából. A végzés nem végleges. F. Petra 2018 nyarától az októberi önkormányzati választásig a Jász-Nagykun-Szolnok megyei önkormányzat fideszes alelnöke volt, jelenleg a törökszentmiklósi képviselőtestület és a megyei…

Letartóztattak egy fideszes képviselőt

Nyugat
-
  19.12.04 07:34 Baleset-bűnügy

Többek között azzal gyanúsítják, hogy uniós pályázatoknál jogellenesen befolyásolhatta a közbeszerzéseket.

Szorul a hurok a fideszes képviselő körül, letartóztatták a munkatársát

Hírklikk
-
  19.12.04 06:52 Baleset-bűnügy

Egy hónapra elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság F. Petra letartóztatását – írja a 24.hu a torokszentmiklosi.hu-ra hivatkozva.