Lélegzetelállító filmmel tért vissza A Gyűrűk ura rendezője, Peter Jackson

Mafab
-
 19.12.04 15:00Film

December 5-től érkezik a hazai mozikba Peter Jackson Akik már nem öregszenek meg című egyedülálló, utólagosan színesre restaurált archív felvételeket is tartalmazó dokumentumfilmje az I. világháborúró...

9 kapcsolódó hír

"Danke schön, das ist gut" - mondta, és meghalt

24.hu
-
 19.12.04 20:56Film

Peter Jackson egyedülálló dokumentumfilmet készített az első világháború brit veteránjairól. A szemcsés, ugráló felvételeket nemcsak restaurálták, de életre is keltették. Bátran mondhatjuk, hogy így még sosem láthattuk és hallhattuk azt a háborút.

Kiszínezték az első világháborút

Vezess
-
 19.12.04 17:58Autó-motor

Csütörtöktől játsszák a magyar mozik Peter Jackson Akik már nem öregszenek meg című dokumentumfilmjét, amely az első világháború nyugati frontján harcoló katonáknak állít emléket a háború lezárásának századik évfordulója alkalmából.

Száz éve is zöld volt a fű

Magyar Nemzet
-
 19.12.05 06:55Film

A gyűrűk ura trilógia producere, forgatókönyvíró-rendezője, Peter Jackson I. világháborúról szóló dokumentumfilmjét vetítik mától a magyar mozikban.

Mától látható a mozikban Peter Jackson színes, bensőséges dokumentumfilmje az első világháborúról

Múlt-kor
-
 19.12.05 14:31Kultúra

Csütörtöktől játsszák a magyar mozik Peter Jackson Akik már nem öregszenek meg című dokumentumfilmjét, amely az első világháború nyugati frontján harcoló katonáknak állít emléket a háború lezárásának századik évfordulója alkalmából.

Peter Jackson lélegzetelállító első világháborús dokumentumfilmje már a mozikban

NullHatEgy
-
 19.12.05 09:38Film

Csütörtöktől játsszák a magyar mozik Peter Jackson Akik már nem öregszenek meg című dokumentumfilmjét, amely az első világháború nyugati frontján harcoló katonáknak állít emléket a háború lezárásának századik évfordulója alkalmából. MTI  A Gyűrűk Ura Oscar-díjas új-zélandi rendezőjét a londoni Imperial War Museum kérte fel a…

Ember így még nem színezte ki a világháborút

Index
-
 19.12.05 05:12

A Gyűrűk Ura-trilógia rendezőjének utószínezett archív felvételekből álló dokumentumfilmje jobban mellbe vág a valósággal, mint a CNN élő háborús közvetítései.

Jön a Seveled című hazudós magyar komédia és a Léghajósok – Premier podcast #5

Noizz
-
 19.12.05 14:36Film

A Premier 5. adásában a füllentős magyar komédiáról, a Seveledről, a Léghajósokról és Peter Jackson I. világháborús dokumentumfilmjéről is beszéltünk.

A Gyűrűk Ura rendezője lélegzetelállító dokumentumfilmet készített az I. világháborúról

Noizz
-
 19.12.03 18:36Film

December 5-től érkezik a hazai mozikba Peter Jackson egyedülálló, utólagosan színesre restaurált archív felvételeket is tartalmazó dokumentumfilmje az I. világháborúról.