Ellenzék: a demokrácia megcsúfolása, hogy csak fideszes jelöltek kerültek a médiatanácsba

ATV
-
  19.12.03 13:59 Belföld

Az ellenzéki parlamenti frakciók élesen bírálták kedden, hogy csak a kormánypárt által támogatott jelöltek kerülhetnek be a médiatanácsba.

5 kapcsolódó hír

Index: Újabb 9 évig a Fidesz uralhatja a Médiatanácsot

Médiapiac
-
  19.12.04 08:35 Média

Újabb kilenc évig kizárólag fideszes tagokból fog állni a legnagyobb hatalmú hazai sajtófelügyelet, a Médiatanács, miután a kormánypárt kiszórta az ellenzék jelöltjeit.

Orbán egyetlen ellenzékit sem engedett a Médiatanácsba

Hírklikk
-
  19.12.04 07:58 Belföld

A demokrácia megcsúfolásának nevezte az ellenzék, hogy a Médiatanácsba újra csak fideszes pártkatonák kerültek – ezt közös sajtótájékoztatón jelentette be a parlamenti ellenzék. A Hírklikk Polyák Gábor médiajogászt, a Mérték Médiaelemző Műhely vezetőjét kérte hírmagyarázatra.

„A demokrácia megcsúfolása” – Reagált az ellenzék a Médiatanács fideszes meghekkelésére

Népszava
-
  19.12.03 12:41 Belföld

– Meglepetés nem történt, dacára annak, hogy a választók többsége nem a Fidesz mögött áll – mondta Gréczy Zsolt. Gurmai Zita szerint Magyarország már nem jogállam, hanem egyre keményebb diktatúra.

Még a látszatra sem adtak - újabb kilenc évre a Fidesz kezében a közmédia

Hírhatár
-
  19.12.04 13:49 Belföld

Élesen bírálták az ellenzéki parlamenti frakciók képviselői kedden, hogy csak a kormánypárt által támogatott jelöltek kerülhetnek be az NMHH Médiatanácsba – kidobáltak minden ellenzéki jelöltet, kontroll nélkül uralkodhatnak tovább majd’ egy évtizedig.

Gurmai Zita és Gréczy Zsolt lerántották a leplet a Fidesz legújabb aljas rendelkezéséről

BalraMagyar
-
  19.12.04 11:03 Vélemény

Az ellenzéki parlamenti frakciók élesen bírálták kedden, hogy csak a kormánypárt által támogatott jelöltek kerülhetnek be a médiatanácsba…   Az ellenzék közös, budapesti sajtótájékoztatóján Brenner Koloman (Jobbik) a demokrácia megcsúfolásának nevezte, hogy az illetékes eseti bizottság hétfőn ismét csak “fideszes” tagokat jelölt a…