Új tagokat választott soraiba a Magyar Művészeti Akadémia

Infostart
-
 19.12.04 15:55Kultúra

Egy kezdeményezést is a kormány elé terjesztenek, miszerint akár 70 fővel növekedne a MMA rendes tagjainak létszáma, ám ebbe a csoportba csak a Nemzet Művészeit emelheti be a köztestület.

5 kapcsolódó hír

Akadémikus lett Eperjes Károly

Index
-
 19.12.03 17:34Kultúra

Új tagokat vett fel a Magyar Művészeti Akadémia, a színész a testület levelező tagjai közé került be. Az elismerés mellé életjáradék is jár.

Új művészek az MMA-ban

kultura.hu
-
 19.12.04 11:15Kultúra

Új tagokat választott és tagozati díjakat adott át a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) közgyűlése kedden, a fővárosi Pesti Vigadóban.

Tóth László Illyés Gyula-díjat kapott a Magyar Művészeti Akadémiától, egyszersmind a szervezet levelező tagja lett

Parameter
-
 19.12.04 16:43Határtalan

Ez alkalomból – nem régi Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díja, illetve Tóth Árpád Műfordítói Díja után – munkássága újabb elismeréseként az irodalmi tagozat Illyés Gyula-díjával tüntették ki Tóth László József Attila-díjas költőt, írót, szerkesztőt. Rajta kívül az Akadémia további szlovákiai magyar személyiségeket is elismerésben részesített,…

Új tagokat választott és tagozati díjakat adott át az MMA

SzínházOrg
-
 19.12.04 10:55Kultúra

A Magyar Művészeti Akadémia kedden tartotta közgyűlését a fővárosi Pesti Vigadóban, ahol 17 rendes taggal és szintén 17 új levelező taggal bővült a köztestület. “Meggyőződésem, hogy kiváló névsor kerül a közgyűlés elé” – hangsúlyozta a tagválasztás előtt Vashegyi György, az MMA elnöke. A közgyűlésen átadták az akadémiai…

Új tagokat választott az MMA közgyűlése

Népszava
-
 19.12.03 13:59Kultúra

Tizenhét rendes taggal és szintén tizenhét új levelező taggal bővült a Magyar Művészeti Akadémia tagsága.