Most se gyulladj be!

Életforma
-
  19.12.02 11:00 Életmód

Meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún. Ezzel a gesztussal megkezdődött az ünnepi készülődés. Rajtunk is múlik, hogy ez valóban egy boldog, nyugodt, örömteli időszak legyen! Egy kis odafigyeléssel elkerülhetjük, hogy a várakozás időszaka ne a tűzoltókra várakozás ideje legyen!

13 kapcsolódó hír

Sorra posztolják adventi koszorúikat a sztárok: már ég az első gyertya

Dobó Kata, Szandi, Singh Viki, Kasza Tibiék, és még jó páran megmutatták, hogy náluk milyen az idei ünnepi koszorú. És persze a jókívánságok sem maradhattak el.

Singh Viki egyedi módon értelmezi az adventi gyertyagyújtást

24.hu
-
  19.12.01 13:48 Karácsony

A többi magyar híresség is megmutatta az adventi koszorúját. Te már gyújtottál gyertyát?

Advent a Ludovikán

Biztonságpiac
-
  19.12.02 11:55 Belföld

A hagyományokhoz híven koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal és számos karácsonyi programmal várják az érdeklődőket a Ludovikán az adventi hétvégéken – közölte a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE). Közleményük szerint a rendezvénysorozat december elsején, vasárnap 18 órakor a Budapest Ragtime Band koncertjével kezdődött,…

Így előzhetjük meg a lakástüzet

HáziPatika
-
  19.12.02 04:32 Egészség

December 1-jén gyújtottuk meg az első gyertyát az adventi koszorún, és ezzel a gesztussal kezdetét vette az ünnepi készülődés, a várakozás időszaka. Egy kis odafigyeléssel azonban elkerülhetjük, hogy a tűzoltókra várakozás időszaka legyen.

Orbán Viktor meggyújtotta az első gyertyát

Magyar Nemzet
-
  19.12.01 21:03 Belföld

Orbán Viktor megosztotta Facebook-követőivel adventi koszorúját, amelyen – az ünnepi időszak első vasárnapján – meg is gyújtott egy gyertyát.

Megnyílt a paksi adventi udvar

TelePaks
-
  19.12.02 14:55 Belföld

Megnyílt a Paksi Adventi Udvar. Szabó Péter polgármester köszöntötte az ünneplő sokaságot, majd meggyújtotta az adventi koszorún az első gyertyát. Kézműves portékák, étel- és italszolgáltatók is kinyitottak a városháza előtti téren, a színpadon a Vadrózsa Táncegyüttes és Pál Dénes műsorát tekinthették meg az érdeklődők.

Energiatakarékos díszkivilágításban a lévai vár

Felvidék.ma
-
  19.12.02 13:56 Határtalan

Advent első vasárnapján Léván nem csupán az adventi koszorúk első gyertyáit gyújtották meg, a lévai várrom is csodás díszkivilágítást kapott. A Lévai Városszépítő Egylet kezdeményezésére megyei forrásokból a GREP Slovakia cég kivitelezésében valósult meg a történelmi épület megvilágítása.

Fellobbant az első gyertya lángja Heves-Alatka adventi koszorúján is

Hevesi Hírportál
-
  19.12.02 07:47 Kultúra

December első vasárnapján a régi iskola előtt gyűltek össze Alatka lakói, hogy az adventi koszorú első gyertyáját ünnepi hangulatban, közösen gyújtsák meg. Lányi József képviselő, helyi gyermekkel együtt lobbantotta fel a hit lángját. Több mint 2000 éve, december 25-én született Jézus, a Megváltó. Régi hagyomány, hogy ilyenkor a keresztény…

Debrecen is fénybe öltözött

Debmedia
-
  19.12.02 13:26 Megyei

Advent első vasárnapja alkalmával ünnepi diszbe öltözött a cívis város. Debrecenben az 1-es és 2-es villamos is fényárban úszik mellyel az egész vonalat beragyogják.

Szentgyörgyvölgyön és Zalalövőn is meggyújtották az első gyertyát

Zaol
-
  19.12.02 07:00 Megyei

Az advent igazi üzenete a szeretet, ezért a külsőségek előtérbe helyezése, az anyagiak hajszolása helyett inkább arra kellene a hangsúlyt fektetnünk. Többek között erről beszélt Gyarmati Antal zalalövői polgármester az adventi koszorú első gyertyájának meggyújtásakor.

Kondoroson is elkezdődött az adventi várakozás

Körös Hírcentrum
-
  19.12.01 20:56 Megyei

Kondoroson, akárcsak a megye több településén, advent első vasárnapján ünnepélyes keretek között gyújtották meg a koszorú első gyertyáját. Az eseményen Herczeg Tamás országgyűlési képviselő mondott ünnepi beszédet. Kondoroson advent első vasárnapján 17 órakor került sor az ünnepi gyertyagyújtásra. Az eseményre az önkormányzat és a…

Meggyújtották a városi adventi koszorú első gyertyáját

infoVáros
-
  19.12.01 20:23 Megyei

Az Esterházy-kastély udvarán megkezdődtek az ünnepi programok, amelyek az adventi hétvégéken várják az érdeklődőket.

Lélekben útra keltünk: már égnek az advent ünnepi fényei Debrecenben – fotókkal, videóval

Dehir
-
  19.12.01 18:40 Megyei

Debrecen - Meggyújtották az adventi koszorú első gyertyáját a Kossuth téren. Megkezdődött a négy hétig tartó felkészülés a karácsonyra.