A legszebb adventi vásárok Európában

Startlap Utazás
-
  19.11.25 05:32 Utazás

Ki ne szeretné a karácsonyi vásárokat, ahol csupa csillogás minden, melyeknek hívogató fényei már messziről láthatóak, ahol a fűszerezett forralt bor és a kürtőskalács csalogató illata szál. Nincs aki ellen tudna állni az adventi forgatagok csábításának, hiszen a közelgő szeretet ünnepét hordozzák magukban.

3 kapcsolódó hír

12 adventi illat - utat mutat!

Ezoterikus
-
  19.11.25 19:30 Ezotéria-horoszkóp

Az ünnepek közeledtével el?kerülnek a jellegzetes, karácsonyi hangulatot idéz? f?szerek. Mostani összeállításunkból az is kiderül, hogy nemcsak ízletesebbé teheted velük az ételeket, hanem egyes betegségek kezelésére is használhatod.

Balatongyörök - XII. Adventi Forgatag

Balatontipp
-
  19.11.25 13:12 Utazás

Ismét ünnepi fénybe borul Balatongyörök templom alatti dísztere. A levegőben fahéj, forralt bor és sült gesztenye illata keveredik. Gyertyagyújtás, kézműves portékák, karácsonyi finomságok, adventi dallamok idézik az ünnep hangulatát. A gyermekeket Mikulásház és kreatív műhely is várja.

Éliás Gyula Jr. ünnepi koncertje

Győr Plusz
-
  19.11.26 08:14 Megyei

Az Artisjus- és Gundel művészeti díjas énekes és zeneszerző a koncertezésen túl zeneszerzéssel, hangszereléssel, zeneir poducerkedéssel is foglalkozik. Az adventi hangulatot a mézeskalács és a forralt bor illata mellett az énekes örökzöld dallamai garantálják Győrben a Széchenyi téren. Éliás Gyula Jr. különleges hangján megszólal többek között a…