Mészárosék egyik cége leakasztott egy 15,7 milliárd forintos tendert Pakson

Privátbankár
-
  19.11.19 18:05 Cégvilág

A szerkesztőségünknek megküldött közlemény szerint 15,7 milliárd forintos megbízást nyert el az Opus Global építőipari divíziójába tartozó Mészáros és Mészáros Kft egy egyéni vállalkozóval közösen.

10 kapcsolódó hír

15,7 milliárdért épít tárolót a paksi atomerőmű kiégett fűtőelemeinek Mészáros Lőrinc, akinek a mátrai víztározójából mé…

168 Óra Online
-
  19.11.20 13:40 Belföld

Az Opus Global Nyrt. közvetett tulajdonában lévő Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. bővítheti közös ajánlattevőként eljárva 15,7 milliárd forintért a paksi atomerőmű kiégett fűtőelem-kazettáinak átmeneti tárolóját – jelentette be a cég a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Az Opus Global érdekeltsége bővíti a paksi atomerőmű kiégett fűtőelem kazettáinak átmeneti tárolóját

Magyar Nemzet
-
  19.11.19 18:04 Gazdaság

Az Opus Globalhoz tartozó Mészáros és Mészáros Kft. rendelkezik radioaktív hulladéktárolókkal és nukleáris létesítményekkel kapcsolatos épületek kivitelezéséhez szükséges minősítéssel.

Radioaktív hulladéknak építhet tárolót a Mészáros és Mészáros Kft.

Portfolio
-
  19.11.19 16:44 Gazdaság

Nettó 15,7 milliárd forintos megbízást nyert el az Opus Global Nyrt. építőipari divíziójába tartozó Mészáros és Mészáros Kft. A társaság ajánlata bizonyult a legjobb ár-érték arányúnak a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. által kiírt közbeszerzési eljáráson. A Mészáros és Mészáros Kft. Pintér Csaba egyéni vállalkozóval…

15,7 milliárd forintos beruházást nyert Pakson Mészáros Lőrincék egyik cége

MFor
-
  19.11.19 18:02 Gazdaság

A szerkesztőségünknek megküldött közlemény szerint 15,7 milliárd forintos megbízást nyert el az Opus Global építőipari divíziójába tartozó Mészáros és Mészáros Kft egy egyéni vállalkozóval közösen.

Az Opus Global érdekeltsége bővíti a kiégett paksi fűtőelem kazetták átmeneti tárolóját

GazdaságPortál
-
  19.11.19 23:08 Pénzügy

Az Opus Global Nyrt. közvetett tulajdonában lévő Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. bővítheti közös ajánlattevőként eljárva 15,7 milliárd forintért a paksi atomerőmű kiégett fűtőelem kazettáinak átmeneti tárolóját – tette közzé az Opus Global kedden, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. Az Opus Global MTI-hez…

Mészárosék bővíthetik a kiégett paksi fűtőelem kazetták átmeneti tárolóját

Napi
-
  19.11.19 19:09 Cégvilág

Az Opus Global Nyrt. közvetett tulajdonában lévő Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. bővítheti közös ajánlattevőként eljárva 15,7 milliárd forintért a paksi atomerőmű kiégett fűtőelem kazettáinak átmeneti tárolóját - tette közzé az Opus Global kedden, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján az MTI szerint.

Az Opus Global érdekeltsége bővíti a kiégett paksi fűtőelem kazetták átmeneti tárolóját

ProfitLine
-
  19.11.20 04:30 Gazdaság

Az Opus Global Nyrt. közvetett tulajdonában lévő Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. bővítheti közös ajánlattevőként eljárva 15,7 milliárd forintért a paksi atomerőmű kiégett fűtőelem kazettáinak átmeneti tárolóját - tette közzé az Opus Global kedden, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Az államra sózná Mészáros a veszteséges erőművét

Népszava
-
  19.11.20 15:40 Gazdaság

Az elmúlt két évben 15 milliárd forintos üzemi veszteséget és mintegy tíz milliárdos pénzügyi veszteséget termelő Mátrai Erőmű Zrt. 76 százalékos részesedésétől szabadulna meg Mészáros Lőrinc vagyonkezelő cége az Opus Nyrt. - jelentette be a tőzsdei cég az Budapesti Értéktőzsde honlapján. A közlemény szerint az Opus és az állami…