A 30 év alatti lakásvásárlók kiszorultak Budapest belvárosából

Privátbankár
-
  19.11.18 16:05 Gazdaság

Egyre drágábban egyre kevesebb lakás cserél gazdát – derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ma ismertetett lakáspiaci jelentéséből. Nem rózsás a helyzet a bérleti fronton sem, a jövedelemre vetített bérleti díj tekintetében Budapest a hatodik legdrágább főváros az EU-ban.

16 kapcsolódó hír

Egyre drágábban egyre kevesebb lakás cserél gazdát

MFor
-
  19.11.18 16:50 Gazdaság

Ez derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ma ismertetett lakáspiaci jelentéséből. Nem rózsás a helyzet a bérleti fronton sem, a jövedelemre vetített bérleti díj tekintetében Budapest a hatodik legdrágább főváros az EU-ban.

Kirobbanó formában a gazdaság, emelkedik az infláció – Mit lép az MNB?

Portfolio
-
  19.11.18 13:00 Gazdaság

Változatlanul hagyhatja a monetáris kondíciókat a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa a keddi kamatdöntő ülésen a Portfolio által megkérdezett közgazdászok szerint. Az inflációval kapcsolatos kép azonban kissé változott a szakértőkben: októberben a vártnál magasabb volt az áremelkedési ütem, a mélyben húzódó inflációs…

Takács Zsolt: Tovább drágultak a lakások az első fél évben

Mandiner
-
  19.11.19 10:28 Vélemény

Tovább folytatódott a lakásárak emelkedése az idei első fél évben, a kereslet továbbra is erős marad – ez derült ki a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb, novemberi lakáspiaci jelentéséből.

MNB: folytatódott a lakásárak emelkedése az első fél évben

GazdaságPortál
-
  19.11.18 15:36 Gazdaság

Tovább folytatódott a lakásárak emelkedése az idei első fél évben, a kereslet továbbra is erős marad – ez derült ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfrissebb, novemberi lakáspiaci jelentéséből, amelyet hétfőn mutattak be sajtótájékoztatón, Budapesten. Nagy Tamás, az MNB főosztályvezetője a jelentést ismertetve elmondta: a második…

Sokan még mindig hajtanák fel a lakásárakat

Azenpenzem
-
  19.11.19 06:34 Gazdaság

A hazai lakáspiacon egyértelműen trendforduló érzékelhető. Az árak korábbi száguldása megállt, de több a piacon érdekelt szereplő, sőt úgy tűnik, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) is mintha még mindig igyekezne fenntartani a drágulást. Kérdés, hogy a vevők rájuk vagy a józan eszükre hallgatnak-e.

Még mindig szárnyalnak a lakásárak Magyarországon

Piac és Profit
-
  19.11.18 18:55 Színes

Ez derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ma ismertetett lakáspiaci jelentéséből. Nem rózsás a helyzet a bérleti fronton sem, a jövedelemre vetített bérleti díj tekintetében Budapest a hatodik legdrágább főváros az EU-ban.

Megduplázhatja eredményét az MNB - nagy számok röpködtek Matolcsy beszámolójában

Napi
-
  19.11.18 21:33 Belföld

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2018-ban is eredményesen és sikeresen gazdálkodott; tavaly 47,8 milliárd forintos eredményt ért el a jegybank, idén várhatóan 100 milliárd forint körül lehet az eredmény - fejtette ki Matolcsy György, az MNB elnöke a jegybank tavalyi üzleti jelentése és beszámolója megvitatásán az Országgyűlés gazdasági bizottságának…

Mekkora gazdasági növekedéssel számol a jegybank?

Növekedés
-
  19.11.18 03:46 Gazdaság

Szeptemberben jelentette meg a jegybank a legfrissebb inflációs jelentését, amelyben átfogó prognózist adunk a magyar gazdaságra - tájékoztatta a Növekedés.hu-t Balatoni András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója, akit arról kérdeztünk, mekkora gazdasági növekedéssel számol a jegybank az idei évben.

Folytatódott a lakásárak emelkedése

ProfitLine
-
  19.11.18 21:00 Gazdaság

Tovább folytatódott a lakásárak emelkedése az idei első fél évben, a kereslet továbbra is erős marad - ez derült ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfrissebb, novemberi lakáspiaci jelentéséből, amelyet hétfőn mutattak be sajtótájékoztatón, Budapesten.

Még mindig erős a kereslet az ingatlanpiacon

VG
-
  19.11.18 17:01 Gazdaság

Folytatódott a lakásárak emelkedése az első fél évben – mutat rá az MNB elemzése.

Az MNB szerint nőttek a lakásárak az első fél évben

Realista
-
  19.11.18 19:30 Otthon

Tovább folytatódott a lakásárak emelkedése az idei első fél évben, a kereslet továbbra is erős marad - ez derült ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) legfrissebb, novemberi lakáspiaci jelentéséből.

Matolcsy: eredményesen gazdálkodott a Magyar Nemzeti Bank

Debreceni Nap
-
  19.11.18 23:51 Gazdaság

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2018-ban is eredményesen és sikeresen gazdálkodott; tavaly 47,8 milliárd forintos eredményt ért el a jegybank, idén várhatóan 100 milliárd forint körül lehet az eredmény – fejtette ki Matolcsy György, az MNB elnöke a jegybank tavalyi üzleti jelentése és beszámolója megvitatásán az Országgyűlés gazdasági…

Eredményesen gazdálkodott a Magyar Nemzeti Bank

Demokrata
-
  19.11.18 16:26 Gazdaság

Az MNB 2018-ban is eredményesen és sikeresen gazdálkodott – ismertette a jegybank számait Matolcsy György.

MNB: folytatódott a lakásárak emelkedése az első fél évben

Közszolgálat
-
  19.11.18 22:16 Színes

Tovább folytatódott a lakásárak emelkedése az idei első fél évben, a kereslet továbbra is erős marad – ez derült ki ...

Folytatódott a lakásárak emelkedése

TőzsdeFórum
-
  19.11.18 17:00 Pénzügy

A kereslet így is erős marad.

Továbbra is erős a kereslet a hazai lakáspiacon

Origo
-
  19.11.18 16:13 Gazdaság

Megjelent az MNB friss lakáspiaci elemzése.