Újabb árhullám érte el Velencét, lezárták a Szent Márk teret

HírTV
-
  19.11.16 10:15 Baleset-bűnügy

Szirénák figyelmeztettek a veszélyre a világörökségi városban, miután az újabb árhullám elöntötte a Szent Márk-bazilika altemplomát.

7 kapcsolódó hír

Nemzetközi gyűjtés indult Velence megsegítésére, a városban pedig szolidaritási lánc működik az ott élők között

A polgármester egymilliárd euróra becsülte az eddigi károkat, de a következmények még felmérhetetlenek. A házakat tartó cölöpök is károsodtak és a bazilikában is komoly gondokat okoz a sós víz.

Velencei árvíz: már az operaház is beázott

Napi
-
  19.11.17 14:17 Külföld

Vasárnap reggelre ismét vízben állt a Szent Márk tér. Csak pallókon vagy hosszú szárú gumicsizmában lehet közlekedni - számolt be a Euronews.

Vasárnap újra maga alá temetheti a víz Velencét, már egymilliárd eurónál tart a kár

168 Óra Online
-
  19.11.16 17:02 Külföld

Továbbra is a legmagasabb fokozatú riasztás van életben Velencében, ahol vasárnap az ár ismét teljesen víz alá temetheti a szigeteket. Az utcákon lefektetett pallókon vagy magas gumicsizmában lehetett közlekedni. A pallók 120 centiméteres vízmagasságig nyújtanak segítséget, e fölött megemeli őket az ár.

Nem ért véget az árveszély Velencében

Parameter
-
  19.11.16 14:49 Külföld

Az utcákon lefektetett pallókon vagy magas gumicsizmában lehetett közlekedni. A pallók 120 centiméteres vízmagasságig nyújtanak segítséget, e fölött megemeli őket az ár. A Szent Márk teret újra megnyitották, és újraindult a vízibuszforgalom is, de több megálló továbbra is zárva van. Az óvodák, iskolák, bankok, posták, más hivatalok szerdától zárva

Le kellett zárni a Szent Márk teret is az újabb tengerár miatt Velencében

Globoport
-
  19.11.15 20:21 Külföld

Katasztrofális a helyzet: a műemlékek víz alatt, a kár egymilliárd eurós is lehet a városban.

Velence: Újabb áradások várhatók

Erdély Ma
-
  19.11.17 09:59 Külföld

Viszonylag normalizálódott a helyzet Velencében, de az árveszély még nem múlt el. A Szent Márk teret újra megnyitották, és újraindult a vízibuszforgalom is, de továbbra sem látogatható a Szent Márk-bazilika, a dózse palota és a múzeumok jó része.

Újabb árhullám veszélyezteti Velencét

Szabad Magyar Szó
-
  19.11.16 17:20 Külföld

Továbbra is a legmagasabb fokozatú riasztás van életben Velencében, ahol vasárnap az ár ismét teljesen víz alá temetheti a szigeteket – jelenti az MTI tudósítója. Az utcákon lefektetett pallókon vagy magas gumicsizmában lehetett közlekedni. A pallók 120 centiméteres vízmagasságig nyújtanak segítséget, e fölött megemeli őket az ár. A Szent Márk…