Palesztinokat védő izraeli ügyvédről szóló film nyerte a Verzió Filmfesztivált

HVG
-
  19.11.16 21:54 Film

A Fahidi Éva életéről szóló A létezés eufóriája pedig a magyar közönségdíj nyertese lett.

7 kapcsolódó hír

Izraeli ügyvédnőről szóló film nyerte a Verziót

24
-
  19.11.17 16:02 Film

A közönségdíjat a Fahidi Éváról készült dokumentumfilm kapta.

Ezek a Verzió filmfesztivál nyertes filmjei

Napi
-
  19.11.16 22:23 Belföld

A 16. Verzió filmfesztiválon az Auschwitzból hazatért Fahidi Éva történetét feldolgozó, A létezés eufóriája című film nyerte el a magyar közönségdíjat. A nemzetközi közönségdíjat a román egészségügyi korrupciót bemutató Colectív, a Legjobb emberi jogi film díját Az ügyvéd, a legjobb diákfilm díját a Szél viszi, a Gyerekzsűri díját a Matangi / Maya

Ők kapták a Verzió Filmfesztivál díjait

Librarius
-
  19.11.17 18:59 Film

Az ügyvéd, Rachel Leah Jones és Philippe Bellaiche munkája kapta a legjobb emberi jogi film díját a 16. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztiválon szombaton – közölték a szervezők a budapesti díjátadó estéjén. A díjnyertes dokumentumfilm egy izraeli zsidó ügyvédnő legfontosabb eseteit tekinti át; Lea Tsemel palesztin…

Ezeket a filmeket díjazták a Verzió Filmfesztiválon

marie claire
-
  19.11.17 14:00 Film

A 16. Verzió magyar közönségdíját A létezés eufóriája, a nemzetközi közönségdíját a Colectív nyerte el. A Legjobb emberi jogi film díját Az ügyvéd, a legjobb diákfilm díját a Szél viszi, a Gyerekzsűri díját a Matangi / Maya / M.I.A. cmű film kapta. Különdíjas lett a Bűn + bűnhődés és a Zoryana döntése.

Az ügyvéd lett a legjobb emberi jogi film az idei Verzión

kultura.hu
-
  19.11.17 08:50 Film

Az ügyvéd, Rachel Leah Jones és Philippe Bellaiche munkája kapta a legjobb emberi jogi film díját a 16. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztiválon szombaton.

Izraeli ügyvédnőről szóló film nyerte a Verziót 

Fidelio
-
  19.11.17 12:35 Film

Átadták a 16. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál díjait szombat este Budapesten, amelyen Rachel Leah Jones és Philippe Bellaiche munkája, Az ügyvéd kapta a legjobb emberi jogi film díját.