Az MSZP kezdeményezi a rabszolgatörvény eltörlését

168 Óra Online
-
  19.11.15 15:42 Belföld

Az MSZP az úgynevezett rabszolgatörvény eltörlését célzó javaslatot nyújt be az Országgyűlésnek – közölte az ellenzéki párt elnöke-frakcióvezetője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. Tóth Bertalan közölte azt is, kezdeményezte az ellenzéki megállapodást felrúgó két budafoki képviselőjük pártból történő kizárását.

5 kapcsolódó hír

Ezért veszélyesek a hasi zsírok

Well and Fit
-
  19.11.16 04:11 Életmód

Ha arról van szó, mennyire vagy elfogadó a combra, fenékre lerakódott zsírral szemben, talán zéró toleranciát hirdetsz te is. De vajon ugyanígy igyekszel kontroll alatt tartani a sokszor láthatatlan zsigeri zsírszövetedet is? Vagy azt hiszed, neked nincs is olyan?

MSZP: zéró tolerancia korrupciós ügyekben – a budafoki két MSZP-s önkormányzati képviselő párttagságát azonnali ha…

Ittlakunk
-
  19.11.15 18:18 Budapest 22. ker

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke pénteki beszédében közölte, hogy leghatározottabban fellépnek az ellenzéki egység ellen ható cselekedetek ellen.Az MSZP elnöksége egyhangúlag úgy határozott, hogy a budafoki két MSZP-s önkormányzati képviselő (Dankóné Hegedűs Jolán és Daróczi Károly) párttagságát azonnali hatállyal felfüggeszti.…

Szakács László váltja Tóbiás Józsefet az országgyűlésben

Népszava
-
  19.11.16 13:28 Belföld

Az MSZP választmánya megtalálta a lemondott képviselő utódját, Tóth Bertalan pártelnök pedig karitatív akciósorozatot jelentett be.

Zéró toleranciát hirdetett az MSZP az ellenzéki szövetséget gyengítőkkel szemben

Hírklikk
-
  19.11.15 13:48 Belföld

A Magyar Szocialista Párt minden esetben a legsúlyosabban bünteti a korrupciót, és azt, ha tagjai közül valaki az ellenzéki együttműködés ellen tesz, ezzel akadályozva a szabad Magyarország megteremtését – jelentette ki Tóth Bertalan, a párt elnöke azon a sajtótájékoztatón, amelyet a rabszolgatörvény bevezetésének egyéves évfordulója alkalmából…

Tóth Bertalan: Az MSZP zéró toleranciát hirdet a korrupcióval szemben

Mérce
-
  19.11.15 11:40 Vélemény

Lackner Csaba után két újabb képviselő repült a pártból.