Nagy tűz volt Fóton

Propeller
-
  19.11.16 12:48 Baleset-bűnügy

A fővárosi hivatásos tűzoltóknak kellett segíteniük a fóti tűz eloltásában.  Egy személygépkocsi égett egy családi ház garázsában, egy pedig az épület előtt Fóton, a Szőlőkalja utcában. Körülbelül harminc négyzetméteren a ház szigetelése is meggyulladt. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral eloltották a l

3 kapcsolódó hír

Lángra kapott egy családi ház Törökszentmiklóson

Szoljon
-
  19.11.15 15:00 Baleset-bűnügy

A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Kigyulladt egy parasztház Csökmőn

Hírpress
-
  19.11.15 23:02 Baleset-bűnügy

A lángok a Bercsényi utcában csaptak fel. Kigyulladt egy körülbelül hetven négyzetméter alapterületű parasztház péntek este a Hajdú-Bihar megyei Csökmő Bercsényi utcájában. A tűzhöz Szeghalomról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik három vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Tűz ütött ki egy szentesi családi ház egyik helyiségében

A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Tűz ütött ki egy családi ház egyik helyiségében péntek este a Csongrád megyei Szentes Rozgonyi utcájában. A tűzhöz a szentesi és a csongrádi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.