Édes vagy sós, szaftos vagy száraz? A pulykahússal sosem lőhetsz mellé

Femcafe
-
  19.11.15 07:50 Recept

A pulyka semleges íze miatt kiválóan variálható a legkülönfélébb fűszerekkel és alapanyagokkal. Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya elárulja a legnépszerűbb kombinációkat. Mi több, két isteni receptet is mutatunk.

2 kapcsolódó hír

A pulykahús találkozása az ősszel

Női NetCafe
-
  19.11.16 06:21 Recept

A hideg idő beköszöntével egyre jobban kívánjuk a tartalmas ételeket. Meleg levesekkel és zöldségekkel kombinált pulykahússal azonban nem csak jóllakunk, de nyáron megszerzett alakunkat is megtarthatjuk. Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya megmutatja a legnépszerűbb kombinációkat.

Őszi kombinációk pulykahússal

Store Insider
-
  19.11.14 15:30 Gazdaság

Semleges íze miatt a pulykahús kiválóan társítható a legkülönfélébb fűszerekkel és alapanyagokkal.