A Momentum nekiment Baranyi Krisztinának, kiabálásig fajult a közgyűlés alakuló ülése Ferencváro…

168 Óra Online
-
  19.11.14 19:59 Belföld

Csütörtök este tartja az alakuló ülését tartja a Ferencvárosi közgyűlés, a hvg.hu pedig azt írja, hogy a Momentum kerületi szervezete keményen nekiment Baranyi Krisztina független polgármesternek, a párt ugyanis nem kapta meg az egyik alpolgármesteri helyet. A Momentum eredetileg azt szerette volna, ha a tisztség Jancsó Andreáé, Baranyi…

6 kapcsolódó hír

A ferencvárosiak jelenlétében tette le esküjét Baranyi Krisztina

Ez a lényeg
-
  19.11.15 15:25 

Olyan sokan voltak kíváncsiak a ferencvárosi képviselő testület alakuló ülésére, Baranyi eskütételére, hogy a terembe is alig fértek be az érdeklődők. 

Úgy kiosztotta Baranyit a Momentum, hogy arra a Fidesz is csak bólogatni tudott

HVG
-
  19.11.14 18:26 Belföld

Beszólogatásokkal zajlott le a ferencvárosi képviselőtestület alakuló ülése. Sokáig kérdés volt, a Baranyi Krisztina által javasolt két alpolgármestert megszavazzák-e az ellenzéki pártok, de ezzel végül nem volt gond. A Momentum azonban nem hagyta szó nélkül, hogy nem az általuk támogatott Jancsó Andrea lett a jelölt.

Némi adok-kapok után megválasztották Baranyi Krisztina alpolgármestereit Ferencvárosban

Index
-
  19.11.14 18:51 Belföld

Az Új Pólus néven megalakult, momentumosokat, párbeszédeseket, jobbikosokat tömörítő frakció hat javaslattal kezdett, és beszólt a független polgármesternek.

Megvannak a ferencvárosi alpolgármesterek - a Momentum nagy bánatára

Népszava
-
  19.11.15 10:13 Belföld

Baranyi Krisztinának úgy ment neki a Momentum hoppon maradt javasoltja, hogy még a Fidesz is "csak csatlakozni tudott" hozzá.

Videó: ez volt az önkormányzat alakuló ülésén

Ittlakunk
-
  19.11.15 11:32 Budapest 09. ker

Csütörtökön, 14-én megtartotta alakuló ülését az új ferencvárosi képviselő-testület. Megválasztották a kerület alpolgármestereit Döme Zsuzsanna, a Kutyapárt külsős, társadalmi megbízatású alpolgármestere, és Reiner Roland LMP-s képviselő, belsős alpolgármester személyében. Megalakult a Új Pólus frakció, az MSZP-s és DK-s…

Balhés, kiabálós alakulóülés Ferencvárosban

Hírklikk
-
  19.11.15 07:20 Belföld

Csütörtökön tartotta alakuló ülését a ferencvárosi képviselő testület, ahol döntöttek az alpolgármesterekről is. Baranyi Krisztina polgármester két embert jelölt, Döme Zsuzsannát külsősként, aki a Magyar Kétfarkú Kutyapárt tagja, és Reiner Roland LMP-s képviselőt, aki bent ül a testületben.