A gyakorlatközpontú szakképzést támogatják

Sonline
-
  19.11.14 20:00 Belföld

Négy raklapnyi anyag, eszköz és munkavédelmi felszerelést kaptak csütörtökön a gépészes diákok: a Cserenda Hungary Zrt. több mint 1,7 millió forint értékű adományt ajánlott fel a KSZC Eötvös Loránd műszaki szakgimnázium és szakközépiskolának.

4 kapcsolódó hír

Kalocsai középiskolások nyerték a PénzSztár versenyt

Baon
-
  19.11.14 11:09 Belföld

A kalocsai székhelyű Bajai SZC Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának diákjai nyerték az idei PénzSztár megyei selejtezőjét.

Tanórák a tanulók szemszögéből

Feol
-
  19.11.14 07:00 Életmód

A Székesfehérvári SzC Széchenyi István Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája diákjait kérdeztük arról, hogy szerintük mit kellene az iskolákban tanítani.

A pénzügyi verseny következő fordulójába jutottak az andrássys diákok

Heol
-
  19.11.13 18:12 Belföld

A PénzSztár verseny regionális döntőjébe jutottak az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium diákjai.

Holnap: nyílt nap! – A kalocsai szakgimnáziumok, szakközépiskolák várják a továbbtanulás előtt álló diákokat

Kalohírek
-
  19.11.14 16:32 Kultúra

A Bajai SZC két kalocsai intézményében, a Dózsa és a Kossuth szakgimnáziumban és szakközépiskolában az ott elsajátítható szakmákba és hivatásokba, illetve azok oktatásába, kiemelten a gyakorlati képzés mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a hetedikes-nyolcadikos tanulók, illetve igény szerint szüleik.