Még mindig közel 90 ezer biztosítatlan gépjármű van az utakon

Növekedés
-
  19.11.14 11:52 Gazdaság

Már kalkulálhatók az év végi évfordulós kgfb-szerződések díjai a MABISZ Díjnavigátoron, és a mabisz.hu-n tanulmányozhatóak az új fedezetlenségi díjak is, amelyeket a felelősségbiztosítással nem rendelkező gépjárművek tulajdonosainak, üzembentartóinak kell fizetniük, hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ)…

6 kapcsolódó hír

Elképesztő: csaknem 100 ezer biztosítatlan autó száguldozik a magyar utakon

Pénzcentrum
-
  19.11.14 18:30 Autó-motor

Már kalkulálhatók az év végi évfordulós kgfb-szerződések díjai, és tanulmányozhatóak az új fedezetlenségi díjak is, amelyeket a felelősségbiztosítással nem rendelkező gépjárművek tulajdonosainak, üzembentartóinak kell fizetniük.  A...

Már összehasonlíthatjuk a kötelező díját a MABISZ Díjnavigátorán

Azenpenzem
-
  19.11.14 09:05 Gazdaság

Már kalkulálhatók az év végi évfordulós kgfb-szerződések díjai a MABISZ Díjnavigátoron, és tanulmányozhatóak az új fedezetlenségi díjak is, amelyeket a felelősségbiztosítással nem rendelkező gépjárművek tulajdonosainak, üzembentartóinak kell fizetniük – adta hírül a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) közleménye.

Durva adat, ennyi autó fut kötelező nélkül itthon

Vezess
-
  19.11.14 09:29 Autó-motor

A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) honlapján már tanulmányozhatók az új fedezetlenségi díjak, amelyeket a felelősségbiztosítással nem rendelkező gépjárművek tulajdonosainak, üzembentartóinak kell fizetniük.

Kilencvenezer időzített bomba közlekedik a magyar utakon

Infostart
-
  19.11.15 05:00 Belföld

A Mabisz Díjnavigátoron és a mabisz.hu-n tanulmányozhatók az új fedezetlenségi díjak is, amelyeket a felelősségbiztosítással nem rendelkező gépjárművek tulajdonosainak, üzembentartóinak kell fizetniük.

Közel 90 ezer a biztosítatlan gépjármű

Népszava
-
  19.11.14 10:20 Gazdaság

510-1140 forintot kell fizetni azokra a napokra, amelyeken a gépjármű nem rendelkezett érvényes kötelező gépjármű felelősség biztosítási szerződéssel.

Megdöbbentő, de közel 100 ezer kgfb nélküli gépjármű közlekedik az utakon

Nyugat
-
  19.11.14 17:56 Gazdaság

Már kalkulálhatók az év végi évfordulós kgfb-szerződések díjai, és tanulmányozhatóak az új fedezetlenségi díjak is, amelyeket azok fizetnek, akik nem rendelkeznek érvényes kgfb-szerződéssel. Elég sokan vannak.