Az MSZP "kinyitja irodáit a köztársaságpártiak számára"

ATV
-
  19.11.13 15:02 Belföld

A párt közleményében azt írja, otthont adnak közéleti kluboknak, ellenzéki műhelyeknek.

5 kapcsolódó hír

Így reagált az MSZP arra, hogy szigorítanák a fideszesek a parlamenti rendet

Propeller
-
  19.11.13 17:00 Belföld

Az MSZP elfogadhatatlannak tart minden szigorítást, amely tovább korlátozza a képviselők szabad véleménynyilvánítását és a végrehajtó hatalmat ellenőrző jogosítványait, ezért egyeztetne a többi ellenzéki erővel, hogy az ügyben közösen lépjenek fel – közölte a párt elnök-frakcióvezetője szerdán az MTI-vel. Tóth Bertalan közleményében arra reagált,…

Az MSZP kinyitja az irodáit a köztársaságpártiak előtt

Hírklikk
-
  19.11.13 13:53 Választás

A sikeres önkormányzati választások megmutatták, hogy jó úton jártunk, amikor azt gondoltuk, hogy az ellenzéknek közösen, együttműködve kell szembeszállnia a NER helytartóival szemben. Az eredményekből egyértelműen következik, hogy folytatnunk kell a közös munkát – írta közös közleményében Tóth Bertalan, az MSZP elnöke és…

Molnár Zsolt: A legfontosabb, hogy mit tudunk beletenni a közös ellenzéki együttműködésbe

Hírklikk
-
  19.11.14 14:15 Belföld

Győrben két lehetőség van az ellenzéki polgármester-jelölt kiválasztására: az előválasztás, vagy egy köztiszteletben álló személy összellenzéki felkérése a jelöltségre. Lehetőségei szerint mindenkinek minél többet kell hozzátenni a közös ellenzéki fellépéshez – mondta Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója, budapesti elnöke csütörtökön.

Az MSZP ellenzéki műhelyeknek adna otthont az irodáiban

Demokrata
-
  19.11.13 14:48 Belföld

Kinyitjuk az ország összes MSZP-irodáját a köztársaságpártiak számára – írja közleményében Molnár Zsolt pártigazgató és Tóth Bertalan pártelnök.

Ki a hazug?

OLKT
-
  19.11.14 08:08 Választás

Veronika Munkácsi Soha, ismétlem, Soha nem voltak illúzióim ezzel a lénnyel kapcsolatban. Az ellenzék számára sikeres önkormányzati választás másnapján leírtam itt a fb-on, hogy még aljasabb lesz ezután! (Kép Gábor Breyer)