Az elszegényedő nyugdíjasok kimaradtak az államtitkári sikerjelentésből

MFor
-
  19.11.14 16:00 Gazdaság

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára a szociális munka napja alkalmából kedden beszélt a növekvő időskori biztonságról. Egy fontos dolog azonban nemcsak rejtve maradt, de meg is kérdőjelezi az államtitkár által említett növekvő biztonságot.

9 kapcsolódó hír

Szociális munkáért kapott elismerést

Beol
-
  19.11.14 16:33 Belföld

A békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központban rendezett szerdai ünnepség keretében első alkalommal adták át a Kiváló Szociális Munkáért kitüntetést.

Átadták a Segítő Kéz kitüntetést

TelePaks
-
  19.11.13 16:45 Belföld

Ferenczi Jánosné vehetett át Segítő Kéz kitüntetést a szociális munka napja alkalmából rendezett városi ünnepségen. A díjat –amelyet 2003-tól kétévente ítélnek oda – azok elismerésére alapította a paksi önkormányzat, akik munkájukkal hozzájárultak a város szociális és gyermekjóléti ellátásnak javításához, vagy e tevékenységük során…

Megvan, ki kapta a Terézváros Szociális Segítőjének Emlékérmet idén

Ittlakunk
-
  19.11.13 11:14 Budapest 06. ker

Dékány Lajosné, a Terézvárosi Gondozó Szolgálat munkatársa kapta idén a Terézváros Szociális Segítőjének Emlékérmet. A szociális munka napjának alkalmából az Eötvös10-ben rendeztek ünnepséget. Dékány Lajosné 2005 óta dolgozik a kerületben, jelenleg megbízott gondozásiközpont-vezetőként. Az év dolgozójának Szegedi…

Szociális dolgozókat köszöntöttek Egerben

Heol
-
  19.11.14 16:34 Kultúra

A Szociális munka napja alkalmából ünnepséget rendeztek a Városháza dísztermében és a Megyeháza Barkóczy termében csütörtökön.

Elismerték a szociális szférában dolgozókat

Kanizsa Újság
-
  19.11.14 15:25 Megyei

Az év más napján is minden elismerést megérdemelnek a szociális szférában dolgozók - mondta Balogh László polgármester tegnap a szociális munka napja alkalmából tartott ünnepségen.

Elismeréseket adtak át a szociális munka napján Zircen

Veol
-
  19.11.14 14:00 Megyei

A Szent Bernát Idősek Otthona és a városi önkormányzat szervezett közös rendezvényt a szociális munka napja alkalmából.

Átadták a Szociális Munka Napja Díjakat

Dunaújváros
-
  19.11.14 13:59 Megyei

Városunkban is ünnepséget rendeztek a Szociális munka napjának alkalmából. Szerdán öt helyi intézmény dolgozói gyűltek össze a Bartók színházban, hogy közösen ismerjék el az ágazatban dolgozók munkáját. A gálán átadták a Szociális Munka Napja Díjakat.

A szociális dolgozókat ünnepelték Halason

Baon
-
  19.11.14 11:35 Belföld

A szociális ágazat dolgozóit köszöntötték a halasi Tiszti Klubban rendezett városi és járási ünnepségen. Átadták a Kiskunhalas Város Szociális Ellátásáért díjakat és a Gép Károlyné-díjat is.

Díjazták a szociális ágazatban dolgozók munkáját Szegeden

SzegedMa
-
  19.11.14 06:00 Megyei

Az elismeréseket a Szociális Munka Napja alkalmából adtak át az Agórában.