Arató Gergely: ez egy „pofa be” törvény

ATV
-
  19.11.13 13:07 Belföld

A DK frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatót tartott a kormánypárt módosító-javaslata kapcsán, ami jelentősen bővítené a képviselőknek kiszabható szankciók körét. Arató szerint a magyar kormány ezzel a módosítással a nyílt diktatúra felé tesz javaslatot.

11 kapcsolódó hír

Közös fellépést sürget a Jobbik az ellenzéki képviselők szívatása miatt

Propeller
-
  19.11.13 17:41 Belföld

Közös ellenzéki fellépést kezdeményez a Jobbik a Fidesz-KDNP által az országgyűlési törvény módosítására előterjesztett, a "véleménynyilvánítás szabadságát sárba tipró, az ellenzéki képviselők ellehetetlenítésére irányuló" javaslata miatt – közölte a Jobbik frakcióvezető-helyettese szerdán az MTI-vel. Lukács László György arra reagálva, hogy…

Kocsis Máté: Anarchisták, sorakozó!

HVG
-
  19.11.13 20:38 Belföld

A Fidesz frakcióvezetője a Facebookon kommentálta, hogy a kormány szigorítaná az Országgyűlés működését és a képviselők jogállását érintő törvényeket.

Hiller István: Már a félelem diktál a Fidesznek

Klubrádió
-
  19.11.14 06:34 Vélemény

A Fidesz elvesztette a választásokat, most mindent elvenne az önkormányzatoktól, amit még tud. Szigorítaná a kormánypárt az országgyűlési képviselőkre vonatkozó szabályokat is.

DK: Az országgyűlési törvény módosítása újabb lépés a diktatúra felé

hirado.hu
-
  19.11.13 13:31 Belföld

A DK közösen lépne fel az ellenzéki pártokkal.

Kocsis Máté: az Országgyűlés nem cirkusz vagy állatkert

Gondola
-
  19.11.13 17:05 Belföld

A parlamenti képviselőkre vonatkozó fegyelmi szabályok szigorítására tett javaslatot a Fidesz-KDNP – közölte a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Kocsis Máté: A parlamentben ocsmány beszédnek, rendbontásnak nincs helye

Ripost
-
  19.11.13 16:46 Belföld

A parlamenti képviselőkre vonatkozó fegyelmi szabályok szigorítására tett javaslatot a Fidesz-KDNP – közölte a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Szigorúbb szankciókkal a parlament tekintélyéért

Promenad
-
  19.11.14 07:53 Színes

Az utóbbi időben tapasztalt példátlan durvaságok visszaszorítása érdekében a parlamenti képviselőkre vonatkozó fegyelmi szabályok szigorítására tett javaslatot a Fidesz–KDNP. Bár Nyugat-Európában jóval szigorúbban büntetik a parlamentben okozott botrányokat, az ellenzék diktatúrát emleget és kemény válaszlépéseket ígér – számol be a…

Kocsis Máté: Anarchisták, sorakozó! – de egyik párttársa sem hallgatott rá….

Városi Kurír
-
  19.11.14 06:25 Belföld

Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezetői minőségében érezte elérkezettnek az időt, hogy megregulázásra ajánlja az ellenzék képviselőit. De gondolt-e arra a kedves olvasó, hogy ezzel tulajdonképpen mindazokat fenyegette meg a közszolga, akik a fenyítettekre szavaztak? Engem ne fenyegessen egyik Kocsis sem! Mint választópolgár, kikérem magamnak,…

Kocsis Máté: Anarchisták, sorakozó!!!

OLKT
-
  19.11.13 22:07 Belföld

A Fidesz frakcióvezetője a Facebookon kommentálta, hogy a kormány szigorítaná az Országgyűlés működését és a képviselők jogállását érintő törvényeket. Anarchisták, sorakozó! Benyújtottuk a törvénymódosítást: lesz ára a parlamenti erőszaknak és trágárságnak. Gepostet von Kocsis Máté am Mittwoch, 13. November 2019 Az…

Kocsis: A parlamentben ocsmány beszédnek, rendbontásnak nincs helye (Magyarország)

Erdély Ma
-
  19.11.13 15:54 Belföld

A parlamenti képviselőkre vonatkozó fegyelmi szabályok szigorítására tett javaslatot a Fidesz-KDNP - közölte a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

A Gyurcsány-párt ma is diktatúrázott egyet

Demokrata
-
  19.11.13 13:27 Belföld

A DK szerint az országgyűlési törvény módosítása újabb lépés a diktatúra felé.