Bencsik András: Elmúlt az aranykor, nagy baj van

168 Óra Online
-
  19.11.12 10:51 Belföld

Megsemmisítő vereséget szenvedett a Fidesz a megismételt jászberényi választáson, amelyet a kormányközeli megmondóemberek elemeztek a Hír TV Sajtóklub című műsorában. Apokaliptikus hangulatban beszélgetett Bayer Zsolt, Bencsik András, Szentesi Zöldi László és Huth Gergely.

4 kapcsolódó hír

Bayer Zsolték szerint „elmúlt az aranykor, nagy baj van”

ATV
-
  19.11.12 11:44 Belföld

Kritikus hangulat vette körbe a hétfői Sajtóklub című műsort a Hír Tv-n. A vendégek megsemmisítő vereségről beszélnek, és arról, hogy baj van, a Fidesznek változtatni kellene. A műsorban – mint ahogyan pár hete – leginkább a megvezethető fiatalokban látják a veszélyt.

Bepánikoltak Fideszék: Bayer Zsolt szerint nagy baj van

HírHugó
-
  19.11.13 00:11 Vélemény

Teljesen bepánikoltak Fideszék a hétvégi megismételt választások eredményét látva, kritikus hangulat vette körbe a hétfői Sajtóklub című műsort a Hír Tv-n. A Fidesz propagandisták megsemmisítő vereségről beszéltek, és arról, hogy baj van, a Fidesznek változtatni kellene. Lesújtóan értékelték a megismételt önkormányzati választások…

Bayer Zsolték a jászberényi vereség után: „Még egy ilyen választás, és Magyarország örökre elveszett”

HVG
-
  19.11.12 08:45 Belföld

Megsemmisítő vereséget szenvedett a Fidesz a megismételt jászberényi választáson, ennek pedig egy komplett adást szentelt a megmondóemberekkel felálló Sajtóklub a Hír Tv-n. Apokaliptikus hangulatban beszélgetett Bayer Zsolt, Bencsik András, Szentesi Zöldi László és Huth Gergely. A bűnösök: a fiatalok – állapították meg a műsorban.