Izraelben háborús készültséget rendeltek el az ország déli és középső részén

Neokohn
-
  19.11.12 08:36 Külföld

Éjszaka Izrael leszámolt az Iszlám Dzsihád terrorszervezet gázai vezetőjével, a csapásra válaszul a Gázai övezetből rakétákkal támadták a környező izraeli területeket.

18 kapcsolódó hír

Izrael háborús készültséget rendelt el az ország déli részén

Privátbankár
-
  19.11.12 07:49 Külföld

Kedd hajnalban az izraeli hadsereg megölte az Iszlám Dzsihád terrorszervezet gázai vezetőjét, erre válaszul a terroristák a Gázai övezetből rakétákkal támadták meg a környező izraeli területeket.

Netanjahu: Senki nem támadhatja következmények nélkül a lakosságot!

ATV
-
  19.11.12 19:45 Külföld

Háborús készültséget rendeltek el Izrael déli részén, miután a Gázai övezetből rakétákkal támadták az országot, válaszul arra, hogy Izrael hajnalra virradóra megölte az Iszlám Dzsihád gázai vezetőjét, Abu Baha al-Attát.

Háborús készültség Izraelben az Iszlám Dzsihád vezetőjének megölése miatt

Magyar Nemzet
-
  19.11.12 07:39 Külföld

Az Iszlám Dzsihád közleményben erősítette meg, hogy Bahá Abu al-Atta meghalt, s egyben megtorló akciókat helyezett kilátásba Izrael ellen.

Izrael háborús készültséget rendelt el az ország déli részén

Propeller
-
  19.11.12 07:32 Külföld

Háborús készültséget rendeltek el kedden Izrael déli részén, a helyi rádió arra szólította fel az embereket, csak akkor utazzanak Tel-Avivba és környékére, ha feltétlenül szükséges. Éjszaka Izrael leszámolt az Iszlám Dzsihád terrorszervezet gázai vezetőjével, Bahá Abu al-Attával, a múlt pénteki gázai rakétatámadások felelősével. A…

Durva: rakéta csapódott egy autópályára Izraelben

ATV
-
  19.11.12 10:24 Külföld

Háborús készültséget rendeltek el kedden Izrael déli és központi részén, a helyi rádió arra szólította fel az embereket, csak akkor utazzanak Tel-Avivba és környékére, ha feltétlenül szükséges. A katonai rádió szerint az ország több részén is megszólaltak a légvédelmi szirénák.

Izrael megölte az Irán által támogatott terrorista vezetőt

Portfolio
-
  19.11.12 07:43 Külföld

Megölte Bahá Abu al-Attát, az Iszlám Dzsihád nevű terrorszervezet műveleti parancsnokát az izraeli hadsereg egy kedd hajnali, célzott légicsapásban. Az izraeli sajtó egyértelműen "Teherán embereként" azonosította Attát, miután az Iszlám Dzsihád Irán támogatását élvezi.

Háborús készültséget rendeltek el Izrael déli és középső részén (frissítés)

Napi
-
  19.11.12 07:43 Külföld

Háborús készültséget rendeltek el kedden Izrael déli részén, a helyi rádió arra szólította fel az embereket, csak akkor utazzanak Tel-Avivba és környékére, ha feltétlenül szükséges - adta hírül az MTI.

Izraelben háborús készültséget rendeltek el az ország déli és középső részén

Körkép
-
  19.11.12 08:53 Külföld

Zárva maradnak az iskolák, és csak azokon a munkahelyeken dolgoznak, ahol feltétlenül szükséges

Megszólaltak a légvédelmi szirénák: háborús készültséget rendeltek el Tel-Aviv környékére

Blikk
-
  19.11.12 08:24 Külföld

Háborús készültséget rendeltek el kedden Izrael déli részén: a helyi rádió arra szólította fel az embereket, hogy csak akkor utazzanak Tel-Avivba és környékére, ha feltétlenül szükséges – adta hírül az MTI.

Izrael háborús készültséget rendelt el!

Parameter
-
  19.11.12 07:49 Külföld

Éjszaka Izrael leszámolt az Iszlám Dzsihád terrorszervezet gázai vezetőjével, Bahá Abu al-Attával, a múlt pénteki gázai rakétatámadások felelősével. A csapásra válaszul a Gázai övezetből rakétákkal támadták meg a környező izraeli területeket. Tel-Avivban is megszólaltak a légvédelmi szirénák - számolt be a katonai rádió. Ezzel egy időben a szíriai

Rendkívüli: Megszólaltak a légvédelmi szirénák Izraelben – háborús készültséget rendeltek el

OLKT
-
  19.11.12 08:29 Vélemény

Háborús készültséget rendeltek el kedden Izrael déli részén, a helyi rádió arra szólította fel az embereket, csak akkor utazzanak Tel-Avivba és környékére, ha feltétlenül szükséges, írja az Mti. “Éjszaka Izrael leszámolt az Iszlám Dzsihád terrorszervezet gázai vezetőjével, Bahá Abu al-Attával, a múlt pénteki gázai rakétatámadások felelősével. A…

Megölte az Iszlám Dzsihád parancsnokát az izraeli hadsereg

Magyar Szó
-
  19.11.12 08:11 Külföld

Megölte Bahá Abu al-Attát, az Iszlám Dzsihád nevű terrorszervezet műveleti parancsnokát az izraeli hadsereg egy kedd hajnali, célzott légicsapásban.

Háborús készültséget rendelt el Izrael

Népszava
-
  19.11.12 07:25 Külföld

Éjszaka Izrael leszámolt az Iszlám Dzsihád terrorszervezet gázai és damaszkuszi vezetőivel, válaszcsapásra számítanak.

Háborús készültséget rendeltek el Izraelben

Klubrádió
-
  19.11.12 07:17 Vélemény

A helyi rádió arra szólította fel az embereket, csak akkor utazzanak Tel-Avivba és környékére, ha feltétlenül szükséges.

Izrael háborús készültséget rendelt el az ország jelentős részén

Dehir
-
  19.11.12 07:03 Külföld

Jeruzsálem - A rádió arra szólította fel az embereket, csak akkor utazzanak Tel-Avivba és környékére, ha feltétlenül szükséges.

Megölte az izraeli hadsereg az Iszlám Dzsihád parancsnokát

Origo
-
  19.11.12 05:08 Külföld

A terrorszervezet megtorló akciókkal fenyegetőzött.