Az Amerikában élő magyar nyugdíjasok inkább visszaküldik a rezsiutalványt, de nem Orbánnak

ATV
-
  19.11.11 13:50 Belföld

Egy Észak-Amerikában élő magyar férfi - miután egy kanadai rokonlátogatáson szembesült azzal, hogy oda is eljutott a miniszterelnök levele, benne a rezsiutalványokkal - felvette a kapcsolatot Király József MSZP-s politikussal, hogy az utalványok jó helyre kerüljenek.

4 kapcsolódó hír

Visszaküldik az Amerikába küldött rezsiutalványokat

HVG
-
  19.11.11 13:05 Gazdaság

Az Észak-Amerikában élő idős magyarokat igencsak meglepte, hogy Orbán Viktor levele mellé kaptak egy 9 ezer forintos magyar rezsiutalványt is. Most egy amerikai férfi összegyűjti az utalványokat és hazaküldi, hogy a rászorulók fel tudják őket használni.

Az Egyesült Államokban élő nyugdíjasok összegyűjtik a kiküldött rezsiutalványokat, hogy a magyarországi rászorulókna…

168 Óra Online
-
  19.11.11 13:46 Belföld

Egy Egyesült Államokban élő magyar férfi írt Király József kecskeméti MSZP-s politikusnak, miután egy kanadai rokonlátogatáson szembesült azzal, hogy az ott élő magyar nyugdíjas rezsiutalványt kapott – írja az Átlátszó.

Visszaküldik a semmire sem használható rezsiutalványokat

Hírklikk
-
  19.11.12 07:04 Belföld

Meglepődve tapasztalták az Észak-Amerikában élő idős magyarok, hogy Orbán Viktor levele mellé megkapták a 9 ezer forintos magyar rezsiutalványt.

„Nem lehet ezt itt semmire sem használni” – Elkezdték visszaküldeni a magyar rezsiutalványokat Amerikából

Népszava
-
  19.11.11 14:26 Belföld

Egy férfi elmondta: nehezen értik, miért küld a magyar kormány Orbán Viktor levelével együtt ilyen utalványt azoknak, akiknek ez hasztalan.