400 ezer alvó számla lehet Magyarországon

Privátbankár
-
  19.11.11 20:00 Gazdaság

Ezek tulajdonosai nem azonosították magukat az október 31-ei határidőig, arányuk a vállalati és lakossági mulasztók nyolcvan százalékot teszi ki – közölte a Magyar Bankszövetség főtitkára mai sajtótájékoztatóján, amelyen ismertették a szervezet digitalizációs javaslatait..

7 kapcsolódó hír

Félmillió számlát zároltak - lejárt a banki azonosítás határideje

Az összes nem azonosított számla 80 százaléka passzív, vagyis nem használt számla. Ezek jó részét érdemes volna megszüntetni.

400 ezer alvó számla lehet Magyarországon

MFor
-
  19.11.11 09:36 Gazdaság

Ezek tulajdonosai nem azonosították magukat az október 31-ei határidőig, arányuk a vállalati és lakossági mulasztók nyolcvan százalékot teszi ki – közölte a Magyar Bankszövetség főtitkára mai sajtótájékoztatóján, amelyen ismertették a szervezet digitalizációs javaslatait..

Lejárt a határidő: félmillió ügyfél számláját zárolták a bankok

Portfolio
-
  19.11.11 09:20 Gazdaság

Október végén lejárt a banki azonosítás határideje, a Bankszövetség mai sajtótájékoztatóján kiderült: félmillió számla esetében nem történt meg az azonosítás. Ugyanakkor csupán nagyjából 20 ezer olyan ügyfél van, aki aktívan bankol, és így sem történt meg esetében az azonosítás.

Félmillió bankszámlát zároltak

Azenpenzem
-
  19.11.11 09:47 Gazdaság

Szűk félmillió vállalati és lakossági számla esetében nem tettek eleget az ügyfelek az azonosításnak – mondta Kovács Levente a Bankszövetség főtitkára mai sajtótájékoztatóján. Nyolcvan százalékuk valójában alvószámla.

Félmillió magyar számláját zárolták egy nap alatt

24
-
  19.11.11 10:41 Gazdaság

Október végén lejárt a határidő.

Lejárt az adategyeztetés határideje, félmillió számlát zároltak

Borsod24
-
  19.11.11 13:55 Belföld

Október végén lejárt a banki azonosítás határideje, a Bankszövetség mai sajtótájékoztatóján pedig kiderült: félmillió számla esetében nem történt meg az azonosítás. Viszont mindössze nagyjából 20 ezer olyan ügyfél van, aki aktívan bankol, mégsem tett eleget a kérésnek. Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára elárulta, három csoportba…

Félmillió bankszámlát zároltak, de ezek többségét már nem is használták

Népszava
-
  19.11.11 13:04 Gazdaság

Úgy 500 ezer vállalati és lakossági számla esetében a tulajdonosok nem tettek eleget adategyeztetési kötelezettségüknek, ezért ezeket október 31-én zárolták.