Megalakult a Győri Közgyűlés, hőbörög az ellenzék

Demokrata
-
  19.11.07 18:04 Belföld

A kívül rekedt ellenzéki szimpatizánsok időről időre dörömböltek, sípoltak, kiabáltak.

14 kapcsolódó hír

Botrány Győrben

HírTV
-
  19.11.07 18:20 Vélemény

Ellenzéki szimpatizánsok próbálták megzavarni a győri közgyűlés alakuló ülését.

Botrány a győri városházán, tüntetők hatoltak be az üléstermébe, Borkai Zsoltot a közgyűlés alakuló ülésén nyíltan kine…

168 Óra Online
-
  19.11.07 15:21 Belföld

Áll a botrány a győri városházán, több tucat tüntető próbál behatolni az épületbe a közgyűlés alakuló ülésére. A tüntetők között látható Ungár Péter LMP-s képviselő is – írja a 24.hu. 

Borkai: Viszontlátásra, menjenek pihenni

24.hu
-
  19.11.08 10:07 Belföld

A botrányos győri közgyűlésen azt is elmondta, szerinte miben egyedülálló ő a magyar polgármesterek között.

Megalakult a Győri Közgyűlés

Propeller
-
  19.11.07 17:24 Belföld

Megalakult csütörtök délután a Győri Közgyűlés, az ülésen megválasztották a megyeszékhely két főállású alpolgármesterét, Fekete Dávidot (Fidesz-KDNP) és Radnóti Ákost (Fidesz-KDNP). A városháza dísztermében tartott alakuló ülés ideje alatt a díszterem ajtajait teremőrök tartották zárva. A kívül rekedt ellenzéki szimpatizánsok időről időre…

Őrök védik a győri városházát a győriektől

Hírklikk
-
  19.11.07 15:39 Belföld

Ügyfélfogadási időben zárták be csütörtökön a győri városházát, kizárólag azok mehetnek be a városi közgyűlés alakuló ülésére, akik előre regisztráltak.

Gigabotrány a győri városházán - Borkai megjött, tüntetők akarják rátörni az ajtót a közgyűlésre!

Blikk
-
  19.11.07 14:55 Belföld

Óriási a készülődés a győri közgyűlés alakuló ülésére. A győri jegyző kiadott egy külön szabályzatot erre a napra a “Városházára való bejutás és tartózkodás rendjéről”. Ebben a szigorú beléptetési rendszer részleteit taglalják, amit a rengeteg biztonsági ember ellenőriz. Az ülés délután három órakor kezdődik.

Magyardombegyházon csak nők vannak a testületben

Beol
-
  19.11.06 16:33 Belföld

Megtartotta alakuló ülését a település képviselő-testülete, ahol az az érdekes helyzet, hogy csak hölgyeket választottak be a helyiek.

Óvszerrel dobálták meg Borkai Zsoltot, aki még utoljára megdicsérte saját magát

Debreceni Nap
-
  19.11.08 13:30 Megyei

Megalakult csütörtök délután a Győri Közgyűlés, az ülésen megválasztották a megyeszékhely két főállású alpolgármesterét, Fekete Dávidot (Fidesz-KDNP) és Radnóti Ákost (Fidesz-KDNP). A jachtos szexvideókba belebukó Borkai Zsolt utolsó napján még kiosztotta az ellenzéket, és megdicsérte saját magát is – írja az Index. Borkai a közgyűlésen…

Öngól: Borkai szerint az ellenzéki képviselők csináltak kuplerájt a városházából

Zsúrpubi
-
  19.11.07 18:00 Belföld

"Maguk itt nem csinálnak mást, mint kuplerájt!" - moralizált az ellenzéki képviselőnek Győr város közgyűlésének alakuló ülésén a polgármester az Úr 2019. évében, majd rendőrök gyűrűjében tudta csak elhagyni az üléstermet. Az élet a legjobb forgatókönyvíró :D :D :D

Botrány a győri városházán, kotonokat aggattak a kapura

Index
-
  19.11.07 15:15 Színes

Tüntetőkkel, óvszerekkel, a közgyűlés ajtajának ütögetésével és adideadidivel kezdődik az önkormányzat alakuló ülése, ahol Borkai Zsolt lemond majd a posztjáról.

A botrányba fulladó győri közgyűlés öt legmeglepőbb pillanata

Ugytudjuk
-
  19.11.08 06:40 Megyei

Kézitusa, felfújt kotonok, arconköpött képviselő és nyilvános ülésről kizárt állampolgárok: akkora felfordulás volt Győrben csütörtökön, hogy még Borkai Zsoltnak is csak a „kupleráj” szó jutott róla eszébe.

Verekedés a győri városházán: tüntetők próbálnak bejutni Borkaihoz - cikkünk frissül

Népszava
-
  19.11.07 15:23 Belföld

Dulakodás, sípszó kíséri a győri önkormányzat alakuló ülését, tüntetők próbálnak beférkőzni a díszterembe, ahol Borkai Zsolt is eskütételre, majd - elvileg - lemondásra készül.

"Az Adria pornósztárja felveszi a mandátumot" - videónk a botrányos győri közgyűlésről

HVG
-
  19.11.08 07:17 Belföld

Tüntetők verték az ajtót a győri városházán: be akartak jutni a közgyűlés alakuló ülésére, ahol Borkai Zsolt polgármester is letette az esküt. Nem jutottak be, így csak érkezéskor és távozáskor fújolták és dobálták Borkai Zsoltot. A Fideszből kilépett polgármester ma délután 4-kor benyújtja lemondását.