Társasházak napja

Hiros
-
  19.11.05 20:42 Baleset-bűnügy

Az előző évekhez hasonlóan a katasztrófavédelem idén is megrendezi országosan a „Társasházak napja” rendezvénysorozatot. November 5-étől 7-éig várják a tűzmegelőzési hatósági szakemberek a társasházak lakóit, közös képviselőit a tűzbiztonsággal kapcsolatos információkkal. Az előadásokat követően pedig keddenként és csütörtökönként…

8 kapcsolódó hír

Hatvanezer Heves megyeit érint, amiről most a katasztrófavédők beszélnek

Heol
-
  19.11.05 17:30 Baleset-bűnügy

A társasházakat, lakóközösségeket érintő tűzmegelőzési szabályokról tartott sajtótájékoztatót a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kedden az Egri Katasztrófavédelmi Kirendeltségen.

Magyarországon évente hétezer lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat

OrientPress
-
  19.11.05 13:20 Baleset-bűnügy

Tűzmegelőzéssel, tűzbiztonsággal kapcsolatos kérdéseket tehetnek fel a társasházak lakói és üzemeltetői a katasztrófavédelmi kirendeltségeken keddtől csütörtökig 10 és 16 óra között a társasházak napja keretében – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője kedden az M1 aktuális csatornán.

Társasházak napja: megelőzhető odafigyeléssel a lakástűz

Heol
-
  19.11.05 17:30 Baleset-bűnügy

A társasházakat, lakóközösségeket érintő tűzmegelőzési szabályokról tartott sajtótájékoztatót a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kedden az Egri Katasztrófavédelmi Kirendeltségen.

A lépcsőház nem lomtár

Sonline
-
  19.11.05 16:54 Baleset-bűnügy

Társasházak napja címmel kedden három napos országos konzultációsorozat indult: a tűzmegelőzési szakemberek Somogyban öt helyszínen – Kaposvár, Marcali, Barcs, Nagyatád, Siófok – várják a társasházak lakóit, üzemeltetőit.

Kérdezzék a tűzoltókat a társasházakról

Teol
-
  19.11.04 18:30 Baleset-bűnügy

A katasztrófavédelmi főigazgatóság tájékoztatása szerint november 4. és 7. között nyílt napot tartanak az ország összes katasztrófavédelmi kirendeltségén.

Megelőzik a katasztrófát a társasházakban is

Győr Plusz
-
  19.11.05 18:06 Baleset-bűnügy

November 5-e és 7-e között az ország valamennyi katasztrófavédelmi kirendeltségén várják a tűzmegelőzési hatósági szakemberek a társasházak lakóit és üzemeltetőit tűzbiztonsággal kapcsolatos információkkal. A rendezvénysorozat célja, hogy a lakóközösségek tájékoztatást kapjanak az őket érintő tűzmegelőzési szabályokról, ezzel is…

Ön is kérdezhet a tűzoltóktól!

Behír
-
  19.11.05 13:41 Baleset-bűnügy

A tavalyihoz hasonlóan a katasztrófavédelem idén is meghirdetette a Társasházak napja elnevezésű konzultációsorozatot, amely Békés megyében is kedden veszi kezdetét.

Ne várja meg, míg a tűzoltók mennek ki Önhöz, jöjjön el hozzánk és tegye fel a kérdéseit!

infoVáros
-
  19.11.05 08:28 Baleset-bűnügy

A katasztrófavédelem egész évben ellenőrzi a társasházak biztonságát. November 5. és 7. között háromnapos nyílt napot tartunk az ország összes katasztrófavédelmi kirendeltségén így Dombóváron, Pakson és Szekszárdon is.