Zöld jelzést kapott az Appeninn 20 milliárd forintos kötvénykibocsátása

Növekedés
-
  19.11.05 20:24 Gazdaság

Sikeresen lezajlott az Appeninn Nyrt. rendkívüli közgyűlése, amely felhatalmazást adott, hogy a társaság legfeljebb 20 milliárd forint értékben bocsásson ki kötvényeket a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Kötvényprogram keretében.

6 kapcsolódó hír

Döntött a közgyűlés, jöhet az Appeninn kötvénykibocsátása

Portfolio
-
  19.11.05 16:23 Gazdaság

Az Appeninn november 5-i, rendkívüli közgyűlése felhatalmazta a cég igazgatótanácsát az MNB Növekedési Kötvényprogramjában történő kötvénykibocsátásra.

MNB: Az Opus Globál panaszára hivatalból piacfelügyeleti eljárás indult

Biztosító Magazin
-
  19.11.06 11:39 Gazdaság

Az Opus Global által a Budapesti Értéktőzsde  prémium kategóriájába bevezetett névre szóló törzsrészvények piacán valószínűsített piaci visszaélések feltárása érdekében a Magyar Nemzeti Bank a társaság bejelentésére alapítottan hivatalból piacfelügyeleti eljárást indított

Jöhet a 20 milliárd forintos kötvénykibocsátás az Appeninn-nél

ProfitLine
-
  19.11.06 06:00 Gazdaság

Sikeresen lezajlott az Appeninn Nyrt. mai rendkívüli közgyűlése, amely felhatalmazást adott, hogy a társaság legfeljebb 20 milliárd forint értékben bocsásson ki kötvényeket a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Kötvényprogram keretében. A kötvényprogramban való részvételhez szükséges minősítést a Budapesti Értéktőzsde…

Appeninn: jöhet a 20 milliárd forintos kötvénykibocsátás

Realista
-
  19.11.06 09:00 Otthon

Sikeresen lezajlott az Appeninn Nyrt. mai rendkívüli közgyűlése, amely felhatalmazást adott, hogy a társaság legfeljebb 20 milliárd forint értékben bocsásson ki kötvényeket a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Kötvényprogram keretében. 

Az Appeninn közgyűlése jóváhagyta a 20 milliárd forintos nkp-kötvénykibocsátást

Tőzsdefigyelő
-
  19.11.05 19:12 Gazdaság

Az Appeninn Nyrt. november 5-én megtartott rendkívüli közgyűlése felhatalmazást adott arra, hogy a társaság legfeljebb 20 milliárd forint értékben kötvényeket bocsásson ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által meghirdetett növekedési kötvényprogramban (nkp) - közölte az Appeninn kedden az MTI-vel.

Appeninn: jóváhagyták a 20 milliárdos kötvénykibocsátást

TőzsdeFórum
-
  19.11.05 19:58 Pénzügy

Az MNB) által meghirdetett növekedési kötvényprogramról van szó.