Az Orbán-kormány végleg lemondott az új közigazgatási bíróságok felállításáról

168 Óra Online
-
  19.10.31 17:47 Belföld

Az Orbán-kormány úgy döntött, hogy nem vezeti be a szervezetileg elkülönülő közigazgatási bírósági rendszert, ám egy most készülő törvénytervezet gyorsabbá és kiszámíthatóbbá teszi a közigazgatási bíráskodást - mondta az igazságügyi miniszter csütörtökön az MTI-nek. Közölte, a kormány még tavasszal döntött úgy, hogy…

15 kapcsolódó hír

Nem vezeti be a kormány a közigazgatási bírósági rendszert

ATV
-
  19.10.31 16:29 Belföld

A kormány úgy döntött, hogy nem vezeti be a szervezetileg elkülönülő közigazgatási bírósági rendszert, ám egy most készülő törvénytervezet gyorsabbá és kiszámíthatóbbá teszi a közigazgatási bíráskodást - mondta az igazságügyi miniszter csütörtökön az MTI-nek.

Végleg elbukott a bíráskodás újraszabása

Napi
-
  19.10.31 16:56 Belföld

A kormány úgy döntött, hogy nem vezeti be a szervezetileg elkülönülő közigazgatási bírósági rendszert, ám egy most készülő törvénytervezet gyorsabbá és kiszámíthatóbbá teszi a közigazgatási bíráskodást - mondta az igazságügyi miniszter.

Bréking: végleg letett a közigazgatási különbíróságok tervéről a kormány!

Portfolio
-
  19.10.31 16:30 Gazdaság

Míg az EP-választások után azt jelezte a kormány, hogy határozatlan időre félreteszi a közigazgatási különbíróságok felállításának tervét, addig ma azt jelentette be Varga Judit igazságügyi miniszter, hogy végleg letett erről a tervéről a kormány. Ezzel együtt azt is jelezte a tárcavezető, hogy egy most készülő törvénytervezet gyorsabbá és kiszámít

Eldőlt: nem lesznek önálló közigazgatási bíróságok

Jogászvilág
-
  19.10.31 16:53 Gazdaság

A kormány úgy döntött, hogy nem vezeti be a szervezetileg elkülönülő közigazgatási bírósági rendszert, ám egy most készülő törvénytervezet gyorsabbá és kiszámíthatóbbá teszi a közigazgatási bíráskodást - mondta Varga Judit igazságügyi miniszter.

Döntött a kormány, mégsem lesznek önálló közigazgatási bíróságok – Itt a bejelentés

Blikk
-
  19.10.31 17:27 Belföld

A kormány úgy döntött, hogy nem vezeti be a szervezetileg elkülönülő közigazgatási bírósági rendszert, ám egy most készülő törvénytervezet gyorsabbá és kiszámíthatóbbá teszi a közigazgatási bíráskodást - mondta az igazságügyi miniszter csütörtökön az MTI-nek.

Varga Judit: Gyorsabb, kiszámíthatóbb lesz a közigazgatási bíráskodás

Magyar Nemzet
-
  19.10.31 16:14 Belföld

A törvénytervezet szerint a polgárok érdekeit jobban kiszolgálni képes jogorvoslati fórumrendszert alakítanának ki a mostani szerteágazó közigazgatási jogorvoslati rendszer helyett.

Varga Judit: Gyorsabb, kiszámíthatóbb lesz a közigazgatási bíráskodás

Mandiner
-
  19.10.31 16:11 Belföld

A most készülő törvénytervezet gyorsítja a jogorvoslatok lezárását és kiszámíthatóbbá teszi a joggyakorlatot – mondta az igazságügyi miniszter.

Dobta a kormány a közigazgatási bíróságok tervét

Esti újság
-
  19.10.31 19:25 Vélemény

A kormány úgy döntött, hogy nem vezeti be a szervezetileg elkülönülő közigazgatási bírósági rendszert, ám egy most készülő törvénytervezet gyorsabbá és kiszámíthatóbbá teszi a közigazgatási bíráskodást – mondta az igazságügyi miniszter csütörtökön az MTI-nek. Az EU hevesen tiltakozott a magyar tervezet ellen.   Varga Judit közölte, a kormány…

Varga Judit: Nem vezetik be a közigazgatási bírósági rendszert

Magyar Hang
-
  19.10.31 17:30 Belföld

Az igazságügyi miniszter elmondta, a szakmai vitát követően a kormány úgy látja, hogy a bíróságot meg kell óvni a felesleges vitáktól.

Végleg elállt a kormány a közigazgatási bíróságok tervétől

Népszava
-
  19.10.31 16:46 Belföld

A bíróságot meg kell óvni a felesleges vitáktól - mondta Varga Judit igazságügyi miniszter.

Nem lesznek önálló közigazgatási bíróságok

Debreceni Nap
-
  19.10.31 20:49 Belföld

A kormány úgy döntött, hogy nem vezeti be a szervezetileg elkülönülő közigazgatási bírósági rendszert, ám egy most készülő törvénytervezet gyorsabbá és kiszámíthatóbbá teszi a közigazgatási bíráskodást – mondta az igazságügyi miniszter csütörtökön az MTI-nek. Varga Judit közölte, a kormány még tavasszal döntött úgy, hogy határozatlan időre…

Nem vezetik be a közigazgatási bírósági rendszert

Klubrádió
-
  19.10.31 17:40 Vélemény

Varga Judit szerint: gyorsabb, kiszámíthatóbb lesz a közigazgatási bíráskodás, nem lesznek önálló közigazgatási bíróságok  

Hivatalos: nem lesznek önálló közigazgatási bíróságok

VG
-
  19.10.31 17:12 Gazdaság

Komoly szakmai vitát követően a kormány úgy látja, hogy megtartaná az egységes bírósági rendszert – közölte az igazságügyi miniszter.

Varga Judit: Gyorsabb, kiszámíthatóbb lesz a közigazgatási bíráskodás

Origo
-
  19.10.31 16:58 Belföld

A törvényjavaslatot az őszi ülésszakon benyújtja a kormány.

A kormány eláll a közigazgatási bíróságok bevezetésétől

Magyar Narancs
-
  19.10.31 16:10 Vélemény

Viszont készül egy új törvény, ami érinti a bíróságok működését.