Putyin Budapesten – Orbán szerint Magyarország is nyer, ha jók a kapcsolatok a NATO és Oroszo…

Propeller
-
  19.10.30 19:11 Belföld

Magyarország abban érdekelt, hogy a Nyugat és Oroszország közötti együttműködés minél inkább javuljon – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, miután szerdán Budapesten tárgyalt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Vlagyimir Putyin orosz elnököt a Karmelita kolostorban 2019. október 30-án. Balról…

4 kapcsolódó hír

Szijjártó: Már a nyugat-európaiak sem szégyenlősködnek Moszkvával kapcsolatban

ATV
-
  19.10.29 20:14 Belföld

Már a nyugat-európai vezetők is igyekeznek a lehető legtöbbet találkozni Putyin orosz elnökkel, “nyoma sincs a szégyenlősködésnek”. A magyar gáztározók tele vannak, a Paks2 menetrend szerint halad, az új nagy együttműködési terület az űrkutatás Moszkvával - mondta Szijjártó Péter mai sajtótájékoztatóján, a holnapi Orbán-Putyin találkozó előtt.

Mi volt az Orbán-Putyin találkozón?

ProfitLine
-
  19.10.31 03:30 Külföld

Magyarország abban érdekelt, hogy a Nyugat és Oroszország közötti együttműködés minél inkább javuljon - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, miután szerdán Budapesten tárgyalt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.

Orbán-Putyin találkozó: 8 megállapodás született 

OrientPress
-
  19.10.31 10:40 Belföld

Magyarország abban érdekelt, hogy a Nyugat és Oroszország közötti együttműködés minél inkább javuljon – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, miután szerdán Budapesten tárgyalt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.

Orbán-Putyin találkozó: gazdasági és energetikai ügyek az állandó témák

Magyar Hang
-
  19.10.30 12:51 Külföld

Évről évre tárgyal egymással a magyar kormányfő és az orosz elnök, aki korábban Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel is rendszeresen találkozott – az akkori Fidesz hangos tiltakozásával kísérve.