Gyakori vendég az orosz elnök az európai uniós fővárosokban

Magyar Nemzet
-
  19.10.30 06:05 Külföld

A Nézőpont Intézet Magyar Nemzetnek készített felméréséből kiderül: a hazai közvélemény 43 százaléka pozitív véleménnyel van Oroszországról, míg 36 százalék elutasító. 

5 kapcsolódó hír

A Nézőpont szerint Magyarország centrista "oroszbarátság" tekintetében

Propeller
-
  19.10.30 16:08 Belföld

"Oroszbarátság" tekintetében Magyarország a centrista országok közé tartozik közép-európai összehasonlításban – derült ki a Nézőpont Intézet által tíz közép-európai országban készített közvélemény-kutatásból. A magyar közvélemény 43 százaléka pozitív, míg 36 százaléka negatív véleménnyel van Oroszországról - írták az MTI-hez…

Közép-Európa és Oroszország: A magyarok középen állnak

HírTV
-
  19.10.30 11:22 Vélemény

A magyar közvélemény 43 százaléka pozitív, míg 36 százaléka negatív véleménnyel van Oroszországról.

Mennyire oroszbarát Magyarország?

ProfitLine
-
  19.10.31 05:00 Gazdaság

Oroszbarátság tekintetében Magyarország a centrista országok közé tartozik közép-európai összehasonlításban - derült ki a Nézőpont Intézet által tíz közép-európai országban készített közvélemény-kutatásból.

Nézőpont: Magyarország centrista "oroszbarátság" tekintetében

Hírklikk
-
  19.10.30 16:16 Belföld

"Oroszbarátság" tekintetében Magyarország a centrista országok közé tartozik közép-európai összehasonlításban - derült ki a Nézőpont Intézet által tíz közép-európai országban készített közvélemény-kutatásból.

Gyakori vendég az orosz elnök az európai uniós fővárosokban

Promenad
-
  19.10.30 07:08 Megyei

Ferenc pápa, Donald Trump amerikai és Emmanuel Macron francia elnök, Angela Merkel német kancellár, Giuseppe Conte olasz kormányfő – még lehetne folytatni a sort, akár csak az elmúlt hónapok diplomáciai naptárát fellapozva.